Wonen in het ananashuis van SpongeBob

27-04-2018

Ga je binnenkort bouwen? En wil je een speciaal huis realiseren? Check! Want wij hebben het idee gevonden. Je bouwt gewoon een gigantische ananas en je waant je meteen als een vis in de zee. Je weet wel waarom, SpongeBob woont toch ook in een ananas diep in de zee. ;-)

 

Wil jij SpongeBob van zijn troon stoten? Dan woon jij binnenkort in een ananas-huis boven de grond. Haha. Maak er ook zeker een bijhorend liedje bij.

 

Ofwel laat je de bakstenen achteraf geel verven, of je gaat gewoon voor de gouden versie. Als je wat geld te veel hebt natuurlijk ;-) Deze villa is ongeveer 460 vierkante meter groot, heeft twee slaapkamers, drie badkamers en helaas een outdoor douche. Hier in België kan je de douche waarschijnlijk beter in je huis integreren. Het enige wat ontbreekt is een levensechte SpongeBob. Ideetje? Ben je al verliefd op deze villa? Yup, wij eigenlijk ook. Het zou ons nog wel leuk lijken om hier voor altijd in te wonen. Gedaan met zoeken naar je huis, want een ananas zie je altijd staan.

Het zou ons nog wel leuk lijken om hier voor altijd in te wonen.
Foto: Nickelodeon Resort Punta Cana
PS Zie je het bouwen ervan niet zitten? Geen probleem, dan kan je op Punta Cana (Dominicaanse Republiek) in het ananashuis van Mr. SpongeBob himself gaan logeren. Jaja, met Gerrit (of Gary) inclusief!
We denken bijvoorbeeld aan tafels in de vorm van koraal, zeeschelpen als lamp, boeien aan de muur, en zelfs kadertjes met foto’s van Gerrit.
Foto: Nickelodeon Resort Punta Cana