Zo baad jij binnenkort in topdesign!

11-04-2018

Heb jij altijd gedroomd van een badkamer uit topdesign waarin jij kan baden in een exuberante sfeer? Wij tonen je hoe je een design badkamer inricht! Met onze tips dompel jij jezelf binnenkort onder in excentrieke luxe. Minimalisme meets futurisme. Eenvoud meets luxe. Zachtheid meets stoerheid. Maak kennis met topdesign.

 

Less is more

Je badkamer onderdompelen in een designsfeer? Dat doe je door te werken met afgelijnde composities, zachte vormen en minimalistische ontwerpen. Soberheid en luxe gaan hierbij hand in hand. Voor een design badkamer geldt de interieurregel ‘less is more’, als het op de invulling van de ruimte aankomt. Met zwart-witcontrasten en enkele hoogwaardige eyecatchers creëer je die gedroomde, stoere designsfeer.

Je badkamer onderdompelen in een designsfeer?
Foto: Duravit

Gepersonaliseerd design

Een design badkamer wordt gekenmerkt door exuberante materialen, vormen en kleuren. Maar het wordt pas écht mooi als jij je er thuis voelt. Mix & match designstukken tot je een gepersonaliseerd geheel bekomt dat past bij jouw interieurdroom. Kies je voor een luxueus ligbad, een indrukwekkende inloopdouche of beiden? Roept marmer bij jou instant het gevoel van luxe op, wil je toch liever allure scheppen met details in smeedwerk of wil jij een vleugje authenticiteit toevoegen met accenten in hout? Jij beslist zelf in welke sfeer jij wil baden.

Een design badkamer wordt gekenmerkt door exuberante materialen, vormen en kleuren.
Foto: Duravit

Subtiel futurisme

Een design badkamer heeft een innovatieve, zelfs ietwat futuristische uitstraling. Door gebruik te maken van moderne technologieën en in te spelen op de laatste interieurtrends laat jij je badkamer baden in een topdesignsfeer. Denk aan decors in hoogglans, zwevende badkamermeubels, design inloopdouches achter een glazen paneel, of wanden bekleed met ijzeren tegels. Wie droomt van een design badkamer, kan ruwe en natuurlijke materialen zoals hout, glas, metaal en beton naar hartenlust combineren.

Een design badkamer heeft een innovatieve, zelfs ietwat futuristische uitstraling.

Opvallende eyecatchers

Less is more bij een badkamer in topdesign, dat klopt. Maar er is niets mis mee om enkele eyecatchers in hoogwaardig design te integreren in het interieur. Die zorgen namelijk alleen nog maar voor een meer industriële, stoere look. Kies voor een uitbundige spiegel, of een accentmuur met een gewaagde tekening in designtinten. Zolang de ruimte de sfeer van design uitademt, zit (of liever: lig) je goed. Design badkamers ademen een sfeer uit van haute couture en zijn de trendsetter voor de toekomst!

Design badkamers ademen een sfeer uit van haute couture en zijn de trendsetter voor de toekomst!

Zachte, neutrale tinten

Een design badkamer staat synoniem voor baden in stijl, jezelf onderdompelen in luxe, genieten van elegantie. Die sfeer creëer je door te kiezen voor materialen en meubelen in zachte, neutrale tinten zoals wit, grijs, bruin, of zwart. Ook de ruwe betonlook die tegenwoordig erg geliefd is in de binnenhuisarchitectuur past perfect bij deze badkamerstijl. Opvallende patronen of tegels met kleurrijke prints bijvoorbeeld zijn dan weer volkomen te mijden.

 
Een design badkamer staat synoniem voor baden in stijl, jezelf onderdompelen in luxe, genieten van elegantie.
Foto: Duravit
Ben jij ook op zoek naar een badkamer waar je helemaal warm van wordt? Duravit is expert in designsanitair. Zij zijn altijd mee met de nieuwste designtrends en realiseren frisse, hedendaagse en innovatieve badkamers met hoogkwalitatieve producten. Hun experts helpen je graag bij het samenstellen van jouw droombadkamer! Herinner je de leuze van Charles Eames: Details are not the details. They make the design.