Baden in alle luxe

06-09-2017

Aan het bouwen? Yup! Of ben je de badkamer aan het renoveren? Oké. En zoek je nog een nieuw bad? Check! Dit lijkt misschien een eenvoudige keuze, maar niets is minder waar. Bij het kiezen van een bad hou je best rekening met enkele elementen. En om het je wat gemakkelijker te maken, geven we je enkele tips! Binnenkort baad jij thuis in alle luxe.

 

Shaped like an egg

Allereerst moet je rekening houden met de plaats die je hebt voorzien voor het bad. Zo heb je bij een nieuwe badkamer vrij spel; maar bij een renovatie moet je rekening houden met de afmetingen van je huidige badkuip. Aangezien er verschillende soorten badkuipen bestaan, is er vast eentje waar jij instant verliefd op zal worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit vrijstaande, ovalen exemplaar?! Van een eyecatcher gesproken!

Zo heb je bij een nieuwe badkamer vrij spel; maar bij een renovatie moet je rekening houden met de afmetingen van je huidige badkuip.
Foto: Duravit

You spin me right round

Als je al je vrienden de illusie wilt geven dat je een jacuzzi hebt gekocht, is een rond bad de perfecte oplossing! Voor dit vrijstaande bad heb je helaas wel wat meer plaats nodig, maar geef toe dat het er prachtig uitziet. In dit bad zal je gegarandeerd uren doorbrengen. Let wel op dat je er niet als een omaatje (of opaatje natuurlijk) uitstapt. Rimpels alom! ;-)

Als je al je vrienden de illusie wilt geven dat je een jacuzzi hebt gekocht, is een rond bad de perfecte oplossing!
Foto: Duravit

When in doubt, take a bath

Tot op de dag van vandaag is het rechthoekige bad nog steeds het populairste bad in omloop. Je kan deze versie dan ook laten inbouwen, maar ook als vrijstaand bad is het perfect geschikt! Stel jezelf de vraag of je graag alleen of met twee in bad wil gaan? Want hoe groter het bad, hoe comfortabeler je met twee van het warme water kunt genieten. Let ook op de plaats van de afvoer, want je wil het stopje niet in je poep natuurlijk! ;-)

Tot op de dag van vandaag is het rechthoekige bad nog steeds het populairste bad in omloop.
Foto: Duravit

Nobody puts Baby in a corner

Wil je meer plaats vrijmaken in je badkamer? Dan is een hoekbad de beste manier. Het vergroot niet alleen optisch de badkamer, maar geeft je meer plaats voor bijvoorbeeld een extra toilet. Ook in een badkamer met een schuine wand is dit bad erg geschikt. En hey, je badeendje vindt zijn plaats op 1 van de randen natuurlijk.

Het vergroot niet alleen optisch de badkamer, maar geeft je meer plaats voor bijvoorbeeld een extra toilet.
Foto: Duravit

Bubbles baby

Wat is er beter dan een lekker warm badje ‘s avonds? Een warm badje met bijhorende bubbels natuurlijk! En neen, we hebben het in dit geval niet over champagne (hoewel we daar niet noodzakelijk een probleem van maken ;-) ), maar over een whirlpool-functie. De jetstreams zorgen ervoor dat eventuele pijntjes meteen verdwijnen. Je hebt dus geen massage meer nodig!

 
Wat is er beter dan een lekker warm badje ‘s avonds? Een warm badje met bijhorende bubbels natuurlijk!
Foto: Duravit

A perfect combination

En mag het voor jou soms dat beetje sneller gaan, maar heb je niet de plek om een aparte douche te installeren? Dan biedt de combinatie van een bad en een douche de perfecte oplossing. Gewoon het deurtje openen en het douchebad instappen. Check! Toch nood aan een badje? Wel, dan hoef je niet te vrezen want datzelfde deurtje houdt al het water binnen. Van de perfecte combo gesproken!

En mag het voor jou soms dat beetje sneller gaan, maar heb je niet de plek om een aparte douche te installeren? Dan biedt de combinatie van een bad en een douche de perfecte oplossing.
Foto: Duravit
En hoe werk je het bad af? Met een excellente kraan natuurlijk! Ben jij ondertussen verliefd geworden op één van deze baden? Aight, Duravit heeft baden voor iedereen!