badkamer badkamermeubilair inloopdouche badkamerrenovaties

Indrukwekkende badkamer make-overs

04-08-2017

Je badkamer is de ideale plek om na een lange werkdag tot rust te komen, zeker wanneer die privé wellnessruimte een pareltje is waarin je helemaal kan wegdromen. Is jouw badkamer wat verouderd en zou jij de warmste kamer in je huis graag nieuw leven willen inblazen? Kijk dan zeker eens naar deze indrukwekkende badkamermetamorfoses.

 

Gloednieuwe betegeling

Wil jij je badkamer een frisse beurt geven? Denk er dan eens over na om voor een compleet nieuwe betegeling te kiezen. Je zou ervan versteld staan wat nieuwe tegels doen voor de look and feel van je badkamer. Zeker wanneer je de vloerbetegeling laat doorlopen naar de wanden en zo een harmonieus geheel creëert. Moderniseer je badkamermeubilair en jouw badkamer oogt compleet nieuw.

Wil jij je badkamer een frisse beurt geven? Denk er dan eens over na om voor een compleet nieuwe betegeling te kiezen.
Foto: Reynders

Grey & white design

Jawel, dit is wel degelijk dezelfde badkamer, alleen stevig opgewaardeerd en in een gloednieuw jasje gestoken. Hier valt op hoe knap de stijlvolle betegeling is in combinatie met een inloopdouche. Dit zorgt op slag voor een chique uitstraling en geslaagd design in grijs-witcontrast.

Hier valt op hoe knap de stijlvolle betegeling is in combinatie met een inloopdouche.

Een acrylwand in je inloopdouche

Als je voor maximum impact wil gaan, dan kan je ervoor kiezen om een compleet nieuw bad en nagelnieuwe inloopdouche te installeren. Een tip: als je niet houdt van voegen in de betegelde wand die veel poetswerk vergen en mogelijk vocht- of schimmelproblemen veroorzaken, dan doe je er goed aan om een gladde acrylwand te installeren in je inloopdouche. Zo’n acrylwand is eenvoudig in onderhoud en oogt bijzonder chic!

Als je voor maximum impact wil gaan, dan kan je ervoor kiezen om een compleet nieuw bad en nagelnieuwe inloopdouche te installeren.
Foto: Reynders

Landelijk chic

Deze metamorfose lijkt recht uit de boekjes te komen. Als je een kleine badkamerruimte hebt, dan doe je er goed aan om voor wit te kiezen: zo vergroot je optisch de ruimte. Deze make-over bewijst dat je niet veel extra nodig hebt om een verbluffend effect te verkrijgen als je voor een stijlvolle wand- en vloerbetegeling kiest. Durf eens uit de band te springen en voor atypische tegels kiezen. Welke materialen je ook kiest, het is belangrijk om alles mooi op elkaar af te stemmen zodat je een fris en harmonieus geheel verkrijgt!

Als je een kleine badkamerruimte hebt, dan doe je er goed aan om voor wit te kiezen: zo vergroot je optisch de ruimte.

Een moderne inloopdouche

Wauw, dit lijkt wel een compleet andere kamer! Waar in de oude badkamer het toilet voornamelijk de blikvanger was, is die in de nieuwe versie compleet weggewerkt achter een stijlvol muurtje. Ook hier zorgt de nieuwe betegeling op de vloer en de wanden voor een mooi geheel. Een moderne inloopdouche geeft bovendien een strakke designuitstraling aan je badkamer.

Waar in de oude badkamer het toilet voornamelijk de blikvanger was, is die in de nieuwe versie compleet weggewerkt achter een stijlvol muurtje.
Foto: Reynders
Is jouw badkamer ook aan een make-over toe en wil jij dit overlaten aan professionals? Psst, neem dan zeker eens contact op met Reynders. Zij zijn gespecialiseerd in sanitair en verwarming en voeren ook totale badkamerrenovaties uit. Zo wordt jouw badkamer binnenkort een parel om helemaal in weg te dromen… Wash away your troubles, soak in the good vibes!