Zo blaas je je badkamer nieuw leven in

21-11-2017

Heb jij een oud huis gekocht dat je wil renoveren en valt die verouderde badkamer je toch wat tegen? Wil je liever een frisse, nieuwe badkamer waarin je kan baden in luxe en comfort? Check! Wij geven je enkele tips om je badkamer die gewilde modieuze look and feel te geven! Binnenkort waan jij je in je persoonlijke wellness-oase tijdens het baden…

 

Een inloopdouche

Eén van de manieren om je badkamer een opfrisbeurt te geven, is door de plaatsing van een luxueuze inloopdouche. Vanwege zijn strakke vormgeving wordt een inloopdouche steeds vaker geplaatst in de badkamer als alternatief voor een traditionele douche met douchedeur. Een inloopdouche oogt dan ook erg chic en geeft een groot ruimtegevoel.

Eén van de manieren om je badkamer een opfrisbeurt te geven, is door de plaatsing van een luxueuze inloopdouche.
Foto: Reynders

Een nieuw badkamermeubel

Had je er al eens aan gedacht om het badkamermeubel te vervangen? Dat is namelijk erg belangrijk voor de uitstraling van je badkamer. De meeste mensen willen voldoende opslagruimte voor al hun spullen zonder dat het meubel op zich te veel plaats inneemt. Een houten badkamermeubel geeft een authentieke, warme sfeer terwijl een meubel met steenlook dan weer iets strakker oogt. Durf creatief te experimenteren met opvallende spiegels en koperen kranen die zowel in een industrieel als een landelijk badkamerinterieur passen.

Had je er al eens aan gedacht om het badkamermeubel te vervangen? Dat is namelijk erg belangrijk voor de uitstraling van je badkamer.

Een acrylwand

Iets wat je zeker moet overwegen indien je je badkamer een nieuwe, frisse look wil geven, is de plaatsing van een acrylwand in de douche. Waar betegelde douchewanden vatbaar zijn voor vochtproblemen en schimmels, vormen acrylwanden een waterdicht geheel dat geen druppel doorlaat. Ze kunnen in elk badkamerinterieur ingewerkt worden en tegen een bestaande tegelwand geplaatst worden, dus je hoeft je tegels niet uit te breken. Voor wie zijn badkamer toch een meer landelijke, warmere sfeer wil bezorgen, zijn er soft wall wanden met een zachter design.

 
Iets wat je zeker moet overwegen indien je je badkamer een nieuwe, frisse look wil geven, is de plaatsing van een acrylwand in de douche.
Foto: Reynders

Een Victoriaans bad

Heb jij nog een oude badkuip in je badkamer? Vervang die dan eens door een moderner exemplaar. Tegenwoordig zijn oud-traditionele Victoriaanse baden erg in trek. Ze geven je badkamer die gewenste luxe en fungeren als een ware eyecatcher. Ze ogen romantisch en chic tegelijkertijd. Ze zijn verkrijgbaar op pootjes of een verhoogde sokkel en in verschillende kleuren zodat jij deze kan afstemmen op de kleuren van jouw badkamerinterieur.

Tegenwoordig zijn oud-traditionele Victoriaanse baden erg in trek. Ze geven je badkamer die gewenste luxe en fungeren als een ware eyecatcher.
Wil jij jouw badkamer een make-over geven? Leg je oor dan zeker eens te luister bij Reynders: als badkamerspecialist geven zij jou professioneel advies en bezorgen ze jouw badkamer in no time die gewenste modieuze look. Je bent maar één douchebeurt verwijderd van dat gedroomde privé wellnessoord…