Zo haal jij de beach look in huis!

17-03-2018

Ben jij ook verknocht aan zon-zee-strand en wil jij je woning van meer exotisme voorzien? Met onderstaande tips kan jij gemakkelijk de beach look in je huis halen: zo verleng jij eindeloos dat zomers vakantiegevoel!

 

Hout in combinatie met wit

De look and feel voor de ideale strandsfeer in huis creëer je idealiter door wit en hout te combineren. Vooral een houten vloer, wit geschilderde wanden en een (wit) houten plafond doen je zo wegdromen naar die feeërieke strandhut op Ibiza. Combineer met oceaanblauwe decoratie en de zee is plots niet meer veraf! Ook een luster met takken zoals op deze afbeelding is kenmerkend voor een beach look interieur.

 
De look and feel voor de ideale strandsfeer in huis creëer je idealiter door wit en hout te combineren.
Foto: Harper’s Bazaar

Riet, riet, riet!

Ook riet kan niet ontbreken als je de beach look in huis wil halen. Denk aan rieten manden en vloerkleden, of een rieten schommel. Met de combinatie van riet, wit en hout kan je werkelijk niets misdoen. Abracadabra, daar is die strandlook!

 
Ook riet kan niet ontbreken als je de beach look in huis wil halen.
Foto: Decoholic

Decoratie in marine-stijl

Het spreekt voor zich: hoe meer decoratieve artikelen in marine-stijl je integreert in je interieur, hoe meer de ruimte de sfeer van de zee zal uitademen. Denk aan schilderijen met een vuurtoren, schildpadden of vissen, blauw-wit gestreepte kussens, schelpen of quotes tegen de muren die verwijzen naar de zee of het strand. Wie all the way wil gaan, zet een surfboard tegen de muur of hangt een reddingsboei aan de wand!

 
Het spreekt voor zich: hoe meer decoratieve artikelen in marine-stijl je integreert in je interieur, hoe meer de ruimte de sfeer van de zee zal uitademen.
Foto: The Beige House

Cactussen

Ze zijn dit jaar niet alleen erg trendy en populair, maar ze zorgen ook voor een instant exotische uitstraling in je interieur: cactussen zijn dé planten bij uitstek voor wie het vakantiegevoel in zijn woning wil brengen. Denk aan zuiderse beplanting zoals een bananenplant, olijfboompje of palmboom om je woning van die zomerse touch te voorzien!

 
Ze zijn dit jaar niet alleen erg trendy en populair, maar ze zorgen ook voor een instant exotische uitstraling in je interieur: cactussen zijn dé planten bij uitstek voor wie het vakantiegevoel in zijn woning wil brengen.
Foto: Tumblr

Een hangmat

Wat is er meer ideaal dan een hangmat in je huis om je woning instant van meer exotisme te voorzien? Juist, niets. Een hangmat is eenvoudig op te hangen, zorgt voor een zomers gevoel in huis en bovendien is het de ideale rustplek om er die pageturner te verslinden op zwoele zomeravonden! Wil je liever gezelschap? Leg dan grote kussens naast de hangmat: zo is er ook plek voor jouw geliefde en kunnen jullie samen wegdromen naar verre stranden…

 
Wat is er meer ideaal dan een hangmat in je huis om je woning instant van meer exotisme te voorzien?
Foto: Tumblr