Door de pandemie is het momenteel onmogelijk om veel te kunnen doen. Internationaal reizen is geen optie, festivals zijn afgelast, restaurants zijn dicht enzovoorts. Heel Nederland, zelfs de hele wereld staat te popelen om weer terug naar normaal te kunnen gaan en alle ervaringen en vakanties die ze hebben gemist te gaan in te halen. Als je een jaar lang zo weinig kunt is het natuurlijk een goed moment om te bedenken wat je allemaal weer wilt gaan doen als het wél kan. We zouden allemaal een ‘bucket’ list moeten hebben met dingen die we zeker willen doen voordat we er op een dag niet meer zijn. In dit artikel bespreken we een aantal fantastische ervaringen om op je bucket list te zetten.

Reizen

Bijna iedereen heeft natuurlijk op zijn bucket list staan om een aantal fantastische reizen te maken. Waar de reizen precies heen gaan hangt natuurlijk ook af van je persoonlijke voorkeuren en ambities. Toch zijn er wel een aantal mijlpalen die iedereen qua reizen op zijn bucket list moet hebben staan. Denk bijvoorbeeld aan duiken bij de ‘great barrier reef’ in Australië, wandelen in de Himalayas of het noorderlicht zien.

In topvorm zijn

Alhoewel lekker eten en goed bier drinken natuurlijk fijne geneugten zijn, worden mensen niet gelukkig van ongelukkig leven. Sporten is niet alleen gezond, maar geeft ook zelfvertrouwen en maakt je gelukkig. Daarom is het belangrijk om op tijd je doel te halen om in topvorm te komen. Als je niet supergezond bent maar in de twintig of dertig in topvorm komt zal je daar de rest van je leven veel geluk uit halen.

Een dure sportauto rijden

Als we geld als water hadden dan kochten we zeker een dure sportauto zoals een Ferrari of Lamborghini. Maar voor de meesten van ons is dit onbetaalbaar en in de realiteit is het hebben van zo’n auto ook een kopzorg. Maar wat wel mogelijk is, is een dag erin rijden. Een sportwagen huren voor een dag is een fantastische ervaring. Je kunt bijvoorbeeld een Lamborghini huren voor een dag, een hele dag genieten van de snelheid van zo’n auto zonder dat het ongelofelijk veel geld kost. Het is zeker een ervaring om een keer in je leven te hebben meegemaakt.

Wordt een expert in een hobby

Heel veel mensen beginnen een nieuwe hobby, doen het een tijdje en stoppen er dan weer mee. Toch haal je veel meer voldoening uit een hobby wanneer je doorzit en er echt heel goed in wordt. Zet daarom op je bucket list om een expert te worden op het gebied van één hobby. Welke hobby dit is, van gitaar tot keramiek, dat mag je zelf bepalen.