Betegeling met superlarge impact

07-03-2018

Grootformaattegels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de tegelhandel. Meer zelfs, XL tegels zijn dé interieurtrend van het moment, en da’s geheel begrijpelijk. Met tegels in grootformaat geef je je interieur een open en ruimtelijk gevoel. Door hun grootsheid en de ruimte die ze nodig hebben om goed tot hun recht te komen, bezorgen grootformaattegels je interieur een strakke en majestueuze uitstraling.

 

Architecturaal hoogstandje

De laatste jaren is er fors geïnvesteerd in de productie van keramische grootformaattegels. Een evolutie die door veel binnenhuisarchitecten wordt toegejuicht. Volledig terecht, want met XL-tegels kan je dan ook architecturale hoogstandjes creëren. Ze openen de poort naar geheel nieuwe sfeerimpressies in je interieur.

De laatste jaren is er fors geïnvesteerd in de productie van keramische grootformaattegels.

Impact creëren in je interieur

Reuzetegels zijn een grandioos middel om impact te creëren in je woonst. Denk aan keukens met keramische tegels in grootformaat als vloerbedekking of impressionante badkamers waarvan de wanden en vloeren opgetrokken zijn uit hetzelfde materiaal voor een uniforme uitstraling. Superlarge tegels vormen dan ook een streling voor het oog én de ruimte. De grote diversiteit aan materialen, kleuren en formaten laat bovendien veel speelruimte toe.

Reuzetegels zijn een grandioos middel om impact te creëren in je woonst.

Voor een ruimtelijk gevoel

Met XL-tegels ligt de weg naar innovatieve creaties open. Met grootformaattegels creëer je dan ook een open en ruimtelijk gevoel in je woonst. Ze kunnen zowel voor renovatieprojecten als bij nieuwbouw worden gebruikt en in de meest uiteenlopende ruimtes, van keuken tot slaapkamer. Ook in badkamers en inloopdouches worden superlarge tegels steeds vaker toegepast. De tientallen structuren en kleuren dragen bij aan de populariteit.

Met XL-tegels ligt de weg naar innovatieve creaties open.

Optisch vergrotend effect

Met grootformaattegels haal je esthetische klasse en design in huis. XL-tegels zorgen voor een optische vergroting van de ruimte. Doordat er minder voegen nodig zijn, oogt de ruimte groter en de oppervlakte egaler. Hoe groter de tegels, hoe groter de impact! Wanneer de voegkleur dezelfde is als de kleur van de tegels, wordt het optisch effect nog versterkt. Met XL-betegeling creëer je interieurs met een uitgesproken karakter.

XL-tegels zorgen voor een optische vergroting van de ruimte.
Droom jij ook van een superlarge interieur? Haal dan een expert als Vloer & Natuursteen Hermans in huis: zij vloeren iedereen en dragen graag hun steentje bij aan de realisatie van jouw gedroomde interieur met maximum impact!