Binnendeuren die gezien mogen worden

27-10-2017

Een interieur dat picture perfect is? Dat kan niet zonder beeldige binnendeuren op maat! Een deur die volledig bij de stijl van het interieur past, maakt het plaatje af. Wij zetten de verschillende stijlen voor jou op een rijtje, zodat jij nog maar één deurklink verwijderd bent van jouw gedroomde deur!

 

Topdesign

Liefhebbers van design kiezen elk onderdeel van hun interieur zorgvuldig uit; een fundamenteel onderdeel als deuren zijn dan ook een ware eyecatcher in een woning. Deuren in hoogwaardig design geven jouw woning die gedroomde luxueuze uitstraling. Design deuren zijn dan ook méér dan binnendeuren: ze vormen een rijkelijke toevoeging aan de totale inrichting van jouw binnenruimte!

Dat kan niet zonder beeldige binnendeuren op maat!
Foto: Trappen Smet

Landelijke cottagestijl

Hou jij van natuurlijke charme en tijdloze elegantie? Ben je klassiek gezind als het op interieur aankomt? Dan gaat jouw voorkeur wellicht uit naar een deur in landelijke cottagestijl. Een houten deur geeft klasse en stijl aan je interieur en net daarom blijft het een populaire optie. Houten deuren geven extra privacy aan een slaapkamer, woonruimte of badkamer. Bovendien kan je deze deuren volledig personaliseren door ze te verven, boenen, vernissen of zandstralen.

Een houten deur geeft klasse en stijl aan je interieur en net daarom blijft het een populaire optie.
Foto: Trappen Smet

Steellook deuren

Stalen binnendeuren zijn de laatste jaren erg in trek. Wie van strak design houdt, zal vermoedelijk houden van deze combinatie van glas en stalen kozijnen. Deuren met staallook zien er oerdegelijk uit, hebben een lange levensduur en geven je woning een elegante touch. Vooral in een natuurlijke omgeving en in combinatie met hout komen deze deuren volledig tot hun recht!

Deuren met staallook zien er oerdegelijk uit, hebben een lange levensduur en geven je woning een elegante touch.
Foto: Trappen Smet

Glashelder

Met een glazen deur zorg jij voor een licht, modern gevoel in je huis. Met een glazen deur kan het licht tot diep in je woning binnendringen en deze transparantie creëert een gevoel van ruimtelijkheid. Of je nu voor een schuifdeur, zwaaideur, pendeldeur of pivoterende deur kiest, glazen deuren geven een esthetische meerwaarde aan je woning en zijn erg trendy!

Met een glazen deur zorg jij voor een licht, modern gevoel in je huis.
Foto: Trappen Smet
Of je nu een dubbele deur, een plafondhoge deur of een deur met glas verkiest, voor binnendeuren die mogen gezien worden, kan je het best terecht bij Trappen Smet! Bij hen gaan kwaliteit en oog voor esthetiek hand in hand. Van sobere, ingetogen designs tot extravagante luxueuze uitvoeringen: zij vervaardigen al jouw binnendeuren met veel liefde. Een bezoekje aan hen opent gegarandeerd nieuwe deuren!