kantoren kantoorinrichtingen kantoorinrichting bureaus kantoor

Coolste kantoorinrichtingen ter wereld

03-08-2017

Sommige kantoren zijn saai, je zou er haast in slaap vallen. Maar in onderstaande bureaus zal dat echt NIET het geval zijn. We hebben een overzicht gemaakt van de zes coolste kantoorinrichtingen ter wereld. Is jouw office ook zo hip en creatief ingericht? Laat het ons dan zeker weten!

 

Google – Tel Aviv

Het nieuwe kantoor van Google in Tel Aviv heeft een prachtig uitzicht over de stad. Het werd niet alleen ingericht om de werknemers de juiste tools te bieden, maar ook om creativiteit en inspiratie aan te wakkeren. Het kantoor bestaat uit 8 verdiepingen en elke zone is anders ingedeeld. Zo kan je gaan sporten, maar ook gewoon een keer van de glijbaan glijden. Van multifunctionaliteit gesproken!

Het werd niet alleen ingericht om de werknemers de juiste tools te bieden, maar ook om creativiteit en inspiratie aan te wakkeren.

Dropbox – San Francisco

Bij Dropbox in San Francisco hebben ze de hipste meeting rooms ooit. Je zit er gewoon in de Romance Chamber. Hihi. En loungen doe je ook echt in stijl: je kan er zelfs piano spelen! Vloeit de inspiratie niet meer? Geen probleem, dan ga je gewoon even naar de gym of je gaat een hapje eten in de keuken. Bij Dropbox was vooral openheid een belangrijk aspect. Dat merk je dan ook doorheen het volledige interieur: glas en open burelen dus!

Bij Dropbox in San Francisco hebben ze de hipste meeting rooms ooit.

Facebook – Californië

Wanneer je buiten rondwandelt tussen de gebouwen van Facebook waan je je precies in Disneyland. Facebook bezit dan ook 9 coole gebouwen in plaats van één saai kantoor. Van kleurrijke muurschilderingen tot een echte bar, je vindt het er allemaal! En ja, ze hebben buiten ook gewoon twee nieuwe bruggen. Wist je dat je er gewoon in de tuin kunt chillen als je even een dipje hebt?

Wanneer je buiten rondwandelt tussen de gebouwen van Facebook waan je je precies in Disneyland.

Airbnb – San Francisco

Het Airbnb-kantoor mixt invloeden van over de hele wereld; er is zelfs een lounge in de kleuren van Rio de Janeiro! En jawel, een café uit Mumbai maakt het verhaal compleet. Grote ramen inclusief om volledig te genieten van het Californische weer! Hoewel de werknemers hun eigen bureau hebben, mogen ze zelf kiezen waar en hoe ze werken. Er zijn geen private offices, zelfs niet voor de oprichters van de firma. Bij Airbnb vooral veel open ruimtes en op sommige dagen mogen de werknemers zelfs hun hond meebrengen. Wie wil daar nu niet werken?!

Het Airbnb-kantoor mixt invloeden van over de hele wereld; er is zelfs een lounge in de kleuren van Rio de Janeiro!

Inventionland Design Factory – Pittsburgh

Zoals het kantoor van Inventionland bestaat er maar ééntje. Er zijn maar liefst 15 verschillende thema’s. Een kasteel, een piratenschip, of een gigantische boomhut, voor Inventionland kon het allemaal! Het kantoor heeft niet alleen een leuk en creatief decor, maar het bezit ook een top-notch animatiestudio. Je bent er dan ook geen werknemer, maar een creationeer. PS Je werkkledij bestaat uit doktersjassen; hoe cool is dat!

Een kasteel, een piratenschip, of een gigantische boomhut, voor Inventionland kon het allemaal!

White Mountain Office - Stockholm

Jawel, het bestaat: een kantoor onder de grond. Je waant je er toch gewoon een echte James Bond schurk?! Dit gebouw is de thuis van een Zweedse internet provider. Vroeger werd het gebruikt als schuilkelder tegen atoombommen, maar een architectenbureau renoveerde het gebouw en toverde het om tot één van de meest unieke kantoorinrichtingen ter wereld. Iets voor jou of hou jij het toch liever bij je vertrouwde werkomgeving? ;-)

Vroeger werd het gebruikt als schuilkelder tegen atoombommen, maar een architectenbureau renoveerde het gebouw en toverde het om tot één van de meest unieke kantoorinrichtingen ter wereld.
Hoe zorg je ervoor dat je werknemers liever op kantoor verblijven dan thuis? Juist ja! Door een kantoorinrichting te creëren om U tegen te zeggen. Is jouw kantoor toe aan opfrissing? Of wil je gewoon van nul beginnen? Check. Bij bvba Officer in Zoersel maken ze een bureau op maat van jouw wensen. En ja, er mogen zeker ‘speciallekes’ inzitten. Wat dacht je van een tafel die je in 1-2-3 kunt omvormen tot een pooltafel?