Verveel jij je tijdens deze quarantaine tijd en zoek je naar een nieuwe hobby? In plaats van pc games spelen of urenlang stilzitten achter de playstation of xbox is een Wii een leuke actieve bezigheid. Dus wil jij een Wii kopen? En ben je nog op zoek naar leuke, grappige en actieve spelletjes? Lees dan verder in deze blog want hier delen we de leukste games voor de Wii. 

 

Wii sports

Wanneer je een Wii koopt krijg je vaak Wii sports er gratis bij. Deze game bestaat uit vijf verschillende sport spelletjes waarbij de Wii afstandsbediening op een natuurlijke, realistische en innovatieve manier gebruikt wordt. In de game kun jij je eigen personage maken en tegen vrienden een sport wedstrijd spelen. Denk aan tennis, honkbal, golf, bowlen en boksen. De spellen zijn super leuk en je wordt zeer fanatiek. Bovendien kom je toe aan je portie beweging voor de dag! 

 

Just dance

Heb jij je dans moves altijd al een niveau omhoog willen tillen? Met Just dance wordt dit appeltje eitje. Deze game bevat meer dan veertig hips waar jij je heupen lekker kunt laten swingen. Tina Turner, Pussycat dolls, James Brown en nog vele andere populaire artiesten komen in de  game voorbij. Deze game is super actief en leuk om te doen met een goede vriend, vriendin, vader of moeder. Ook heb jij de mogelijkheid om een duet modus in te schakelen zodat jij samen met een andere speler elkaars bewegingen kan opvolgen. Bovendien laat de game zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. Dan kan je daarna toch misschien nog een lekker toetje eten na het avondeten. 

 

Boogie superstar

Heb je de liedjes van just dance nu wel gehoord? Kies dan voor Boogie star voor wat variatie. Superstars die je hier hoort zijn onder andere Kanye West en Britney Spears. 

 

The Smurfers

Beleef nostalgie met de The Smurfers. Ook dit is weer een dansgame maar dan geheel in het teken van de kleine blauwe smurfjes. Wie wil jij het liefst zijn? Grote smurf, Gargamel, Smurfin of de onhandige Smurf? Jij kan een van de smurfen kiezen als personage. Dans daarna de sterren van de hemel tegen je vrienden en vriendinnen. 

 

Yoga 

Maak jezelf wat leniger en kom volledig tot rust met de Wii Yoga game. Voor deze mat heb je een Nintendo Wii Yogamat nodig. Tijdens de game train jij je lenigheid maximaal en leer je de meest ingewikkelde yoga poses. Natuurlijk kan je instellen om op een beginnersniveau in te stappen. Je zult merken dat de game veel leuker wordt naarmate je merkt dat je leniger wordt en jij iedere pose gemakkelijk kan volhouden.