5 steengoede decoratietips

08-12-2017

Hardcore interieurlovers laten geen steen op de andere wanneer het gaat om het creëren van het perfecte interieur. Onder het motto “wat je zelf doet, doe je beter” vind je hier enkele supertoffe DIY projecten met als hoofdingrediënt: stenen. Ze zijn geen harde noot om te kraken, met een beetje handigheid kan iedereen deze ideetjes ten uitvoer brengen. Let’s get started.

 

Fotohoudertjes

Supersimpel! Schilder enkele stenen in toffe kleurtjes, wikkel er wat decoratieve koperdraad rond (beschikbaar in elk tuincentrum) en laat je foto’s schitteren!

Schilder enkele stenen in toffe kleurtjes, wikkel er wat decoratieve koperdraad rond (beschikbaar in elk tuincentrum) en laat je foto’s schitteren!
Bron: One Little Project
Hardcore interieurlovers laten geen steen op de andere wanneer het gaat om het creëren van het perfecte interieur.
Bron: One Little Project

Onderlegger

Rieten of kurken onderleggers zijn wel heel courant, maar eigenlijk ook behoorlijk lelijk. Maar in plaats van steen en been te klagen gaan we beter zelf aan de slag! Lijm enkele platte kiezels op een vilten cirkeltje en hupsakee: design onderleggers! Zorg er wel voor dat je kiezels allemaal ongeveer dezelfde maximum dikte hebben.

 
Rieten of kurken onderleggers zijn wel heel courant, maar eigenlijk ook behoorlijk lelijk.
Bron: Industry Standard Design
 
Lijm enkele platte kiezels op een vilten cirkeltje en hupsakee: design onderleggers!
Bron: Industry Standard Design

Onsterfelijke cactussen

Een cactus moet je gemiddeld maar één ker per jaar water geven, maar als zelfs dat te veel onderhoud is hebben we de perfecte oplossing: een onsterfelijk cactussentuintje. Beschilder je stenen als cactussen, schik ze in een mooi bloempotje en klaar is kees.

Een cactus moet je gemiddeld maar één ker per jaar water geven, maar als zelfs dat te veel onderhoud is hebben we de perfecte oplossing: een onsterfelijk cactussentuintje.
Bron: Pinterest

Kei-chique kapstokjes

Bevestig enkele mooie, decoratieve stenen tegen je muur en hang er leuke spulletjes aan op! Afhankelijk van op welke manier je de stenen bevestigt, met stevige tape of bouten, kan je er al dan niet zwaardere voorwerpen aan hangen.

Bevestig enkele mooie, decoratieve stenen tegen je muur en hang er leuke spulletjes aan op!
Bron: Lila’s Wonderland
Afhankelijk van op manier je de stenen bevestigt, met stevige tape of bouten, kan je er al dan niet zwaardere voorwerpen aan hangen.
Bron: Lila’s Wonderland

Tuindeco

Op zoek naar wat leuke tuindecoratie voor de zomer? Beschilder een paar grote, platte keien en enkele kleinere, ronde kiezeltjes. Superleuk voor tussen de plantjes.

Op zoek naar wat leuke tuindecoratie voor de zomer?
Bron: Pinklover

Bikkelharde spelletjes

Maak je eigen Tic-Tac-Toe spelletje van enkele mooie keitjes. Leuk als spelletje voor op reis!

Maak je eigen Tic-Tac-Toe spelletje van enkele mooie keitjes.
Bron: Pinterest