Doe-het-zelf: interieurdecoratie

07-03-2018

Geef jouw interieur net dat tikkeltje meer met een paar opvallende decoratie-items. Wist je dat er veel voorwerpen die je niet meer gebruikt, perfect kunnen dienen als decoratie? Vandaag tonen wij jou enkele DIY-ideetjes die niet eens zo moeilijk zijn!

 

Cup of coffee

Heb je nog ergens een glazen koffiepot staan die je niet meer gebruikt? Ideaal, deze kan nu dienst doen als terrarium voor je plantjes. Vul de koffiepot met steentjes en verschillende (vet)plantjes, al dan niet nep, en geef jouw nieuw terrarium een mooi plaatsje!

 
Heb je nog ergens een glazen koffiepot staan die je niet meer gebruikt?
Foto: Pinterest

Boekenworm

Heb jij ook zoveel boeken die niet meer gelezen worden of waar niemand nog iets mee doet? Plak ze samen, verf ze en klaar is jouw nieuwe nachttafeltje! Originaliteit verzekerd!

 
Heb jij ook zoveel boeken die niet meer gelezen worden of waar niemand nog iets mee doet?
Foto: Pinterest

Hang on

Zoveel plantjes dat je niet meer weet waar ze te zetten? Hang ze gewoon op! Verzamel een paar oude ketels die je niet meer gebruikt, bevestig er een stevig touw aan, et voilà, je hebt net een plantenhanger gemaakt! De ketels kan je eventueel nog in een leuk kleurtje schilderen.

 
Verzamel een paar oude ketels die je niet meer gebruikt, bevestig er een stevig touw aan, et voilà, je hebt net een plantenhanger gemaakt!
Foto: Pinterest

Light it up

Nog meer plantenhangers! Voor deze DIY heb je enkele kapotte lampen nodig. Deze demonteer je, was je even uit, en als je ze ophangt, kunnen ze perfect dienst doen als bloemenvaasje! Boho vibes included!

 
Deze demonteer je, was je even uit, en als je ze ophangt, kunnen ze perfect dienst doen als bloemenvaasje!
Foto: Pinterest
De laatste DIY is er, surprise surprise, ook eentje met plantjes. De benodigheden zijn enkele blikjes, verf en bloemetjes natuurlijk! Deuk de uitgewassen blikjes een beetje, verf ze in een leuk kleurtje, en klaar zijn jouw nieuwe vaasjes. Gebruik blikjes van verschillende formaten voor een leuk effect!
 
De laatste DIY is er, surprise surprise, ook eentje met plantjes.
Foto: Pinterest