Creëer je eigen make-up tafel

06-04-2018

Kleine meisjes dromen wel eens van hun eigen make-up tafel, en ook grote meisjes durven hier wel van dromen. Op tv en in de boekjes ziet zo’n tafel er altijd vrij indrukwekkend uit, maar gelukkig kan je ook eenvoudig je eigen make-up tafel creëeren, en wij vertellen je hoe!

 

At the office

Een oude tafel of een bureau dat je niet meer gebruikt, kan prima dienst doen als make-up tafel. Met een likje verf ziet alles er namelijk meteen weer als nieuw uit!

 
Een oude tafel of een bureau dat je niet meer gebruikt, kan prima dienst doen als make-up tafel.
Foto: Pinterest

Lades

Als je tafel of bureau toevallig over lades beschikt, kan je deze gebruiken om je make-up in op te bergen. Zo krijg je een netjes en opgeruimd uitzicht.

 
Als je tafel of bureau toevallig over lades beschikt, kan je deze gebruiken om je make-up in op te bergen.
Foto: Pinterest

You can sit with us

Als je into make-up bent en er zelfs een hele tafel voor inricht, is het waarschijnlijk dat je er ook wat tijd aan gaat spenderen. Kies daarom voor een comfortabele stoel op de juiste hoogte. Om het geheel af te maken, kan je kiezen om een (nep)pelstapijtje over je stoel te draperen!

 
Als je into make-up bent en er zelfs een hele tafel voor inricht, is het waarschijnlijk dat je er ook wat tijd aan gaat spenderen.
Foto: Pinterest

Spiegeltje aan de wand

Een grote spiegel is een echte must aan jouw tafel. Ook een kleine, vergrotende spiegel kan handig zijn, voor wanneer je je gezicht in close-up wil zien tijdens het schminken!

 
Een grote spiegel is een echte must aan jouw tafel.
Foto: Pinterest

Light it up

Om je creaties goed te kunnen aanschouwen, heb je natuurlijk goede belichting nodig. Lampjes aan de rand van de spiegel zijn een goede oplossing hiervoor!

 
Om je creaties goed te kunnen aanschouwen, heb je natuurlijk goede belichting nodig.
Foto: Pinterest

Opgeruimd staat netjes

Ook als jouw tafel niet over lades beschikt, kan je jouw make-up netjes stockeren. Kaarsenhouders bijvoorbeeld kunnen perfect dienst doen om je borstels en mascara in op te bergen.

 
Ook als jouw tafel niet over lades beschikt, kan je jouw make-up netjes stockeren.
Foto: Pinterest

Polished

Vergeet jij ook soms welke kleurtjes nagellak je al in je bezit hebt, en kies jij daardoor altijd voor hetzelfde kleurtje? Dat is nu verleden tijd! Stel al je flesjes tentoon op een étagère. Zo zie je meteen welke kleurtjes je in huis hebt, en is je make-up tafel meteen aangekleed.

 
Stel al je flesjes tentoon op een étagère.
Foto: Pinterest

Zeg het met bloemen

Het laatste dat niet mag ontbreken op jouw splinternieuwe make-up tafel is échte decoratie. En wat past er nu beter bij make-up dan bloemen? Je kan kiezen voor plastieken bloemen, of je bloemen wekelijks verversen!

 
Het laatste dat niet mag ontbreken op jouw splinternieuwe make-up tafel is échte decoratie.
Foto: Pinterest