Energiezuinige aluminium schuiframen

20-02-2018

Wist jij al dat sinds 1 januari 2018 het S-peil geldt voor alle bouwaanvragen voor nieuwbouw? Het bepaalt hoeveel energie je woning nodig heeft om de temperatuur op peil te houden. Tegenwoordig bestaan er aluminium schuiframen die door hun hoge thermische performantie energiezuinig zijn en voldoen aan de strenge EPB-eisen inzake isolatie. Ze combineren maximaal comfort, sterke isolatiewaarden en esthetisch design dat perfect past in de minimalistische interieurtrend van de laatste jaren.

 

Thermische performantie

Grote glaspartijen die voor maximale lichtinval zorgen, brengen het buitengevoel naar binnen, maar net daarom is het wel belangrijk om aan de thermische performantie van de beglazing te denken. De hoogwaardige aluminium ramen van Sapa voldoen aan de steeds strenger wordende EPB-eisen inzake isolatie en dragen het Minergie-label, het Zwitserse keurmerk voor duurzame gebouwen en bouwmaterialen. Ideaal voor milieubewuste bouwheren die een duurzame, energiezuinige woning willen!

Grote glaspartijen die voor maximale lichtinval zorgen, brengen het buitengevoel naar binnen, maar net daarom is het wel belangrijk om aan de thermische performantie van de beglazing te denken.
Foto: SAPA

Future proof

Innovatieve aluminium schuiframen met een hoge thermische performantie vormen een slimme investering voor de toekomst: het dubbel glas kan op termijn vervangen worden door triple glas zonder de raamprofielen te vervangen. De ramen kunnen bovendien geopend worden dankzij een ingenieus ingebouwde motor die je zelfs kan bedienen met je smartphone. Totally future proof!

Innovatieve aluminium schuiframen met een hoge thermische performantie vormen een slimme investering voor de toekomst: het dubbel glas kan op termijn vervangen worden door triple glas zonder de raamprofielen te vervangen.
Foto: SAPA

Comfort & minimalistisch design

Minimalistisch denken domineert de laatste jaren de bouw- & woontrends. Aluminium raamprofielen passen perfect in deze trend. Dankzij slanke raamprofielen en minimalistisch design zijn innovatieve aluminium schuiframen ware ‘state of the art’ ramen. Voor een maximale harmonie met je woning kan je zelfs een aparte kleur kiezen voor de binnen- en de buitenkant. Zo geniet jij niet alleen van duurzaamheid, maar ook van esthetisch design.

 
Minimalistisch denken domineert de laatste jaren de bouw- & woontrends.
Foto: SAPA

Van landelijk tot industrieel

Dankzij hun slanke aanzicht en de verschillende design mogelijkheden sluiten aluminium schuiframen perfect aan bij zowel een landelijke stijl als bij een industriële look. Ze vormen een perfect hoogwaardig alternatief voor stalen ramen en kunnen zowel toegepast worden bij renovaties als bij nieuwbouw. Instant klasse!

 
Dankzij hun slanke aanzicht en de verschillende design mogelijkheden sluiten aluminium schuiframen perfect aan bij zowel een landelijke stijl als bij een industriële look.
Foto: SAPA
Wil je graag advies over de thermische performantie bij de aankoop van jouw aluminium ramen en deuren? Ga dan eens langs op de Sapa-stand in Hal 4, standnummer 317 op Batibouw van 24/02 t.e.m. 04/03/18. Laat je inspireren door strak design, hoge performantie en kwaliteit. Vraag jouw gratis toegangskaart aan (max. 2 tickets per aanvraag zolang de voorraad strekt) via info.hbs.be@hydro.com.