De gietvloer: praktisch, modern, én hip

12-10-2017

Move over parket, laminaat, en tegels, want de gietvloer is in the house. De laatste jaren worden deze vloeren steeds vaker in woningen gebruikt. En ja, dat heeft zeker iets te maken met hun goede eigenschappen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen ervan? Na het lezen van dit artikel haal jij gegarandeerd zelf een gietvloer in huis!

 

 

Onderhouden maar!

Wil jij na een lange werkdag het liefst in de zetel ploffen? Maar staat er nog een berg afwas, een hoop strijk, en poetswerk op je te wachten? We feel you. Door te kiezen voor een gietvloer beperk je het kuisen al enorm. Gewoon één keer per week dweilen met water en zeep is meer dan voldoende! Zelfs je fiets kan je binnen plaatsen, want vuil is meteen weer opgekuist. Jouw avonden of weekends spendeer je vanaf nu aan fun fun fun (en misschien ook de strijk?). ;-)

 
Door te kiezen voor een gietvloer beperk je het kuisen al enorm. Gewoon één keer per week dweilen met water en zeep is meer dan voldoende!
Foto: DRT Vloeren

Duurzaam materiaal

Een gietvloer is bovendien erg sterk. Als ze goed onderhouden worden, kunnen ze meer dan honderd jaar hun prachtige look blijven behouden. Jouw vloer zal je dus zeker overleven! Twijfel je over de keuken, de badkamer, of de woonkamer? Wel, gietvloeren passen overal. Zowel bij een moderne inrichting als in een landelijke woning komt een gietvloer tot zijn recht. En afwerken? Dat doe je gewoon met de meubels van je dromen, en een prachtige mat natuurlijk! Zie jij je ’s avonds al ontspannen in deze prachtige hangstoel?

 
Een gietvloer is bovendien erg sterk. Als ze goed onderhouden worden, kunnen ze meer dan honderd jaar hun prachtige look blijven behouden.
Foto: DRT Vloeren

De veelzijdigheid van gietvloeren

Feit: een gietvloer kan je in elke kamer gebruiken. Waarom kiezen voor zo’n naadloze vloer in de keuken? Omdat je tijdens het koken geen rekening wilt houden met gemors. Gewoon zorgen dat jouw favoriete maaltijd op tafel staat, is al meer dan genoeg. Ook in de kinderkamer komt een gietvloer van pas. Het ziet er strak uit en is snel proper. Handig met enkele kleine rakkers in huis! ;-) En de badkamer? Check! Want ook daar is het water dat uit het bad geplonsd werd meteen weer opgekuist. Je hond een bad geven, is dus zo gefixt! Of ja… De grond opdrogen achteraf toch…

 
Ook in de kinderkamer komt een gietvloer van pas. Het ziet er strak uit en is snel proper.
Foto: DRT Vloeren

Economical

En het grootste voordeel? Een gietvloer is economisch. Door zijn duurzaamheid zal deze vloer lang meegaan en kan jij geld uitsparen. Bovendien is het perfect combineerbaar met vloerisolatie en –verwarming, dus koude voetjes? Nope, niet meer! Verander jij jouw volledige inrichting? Check. De vloer past erbij. Van een matte kleur tot glossy, aan verschil in afwerkingen geen gebrek. En ook qua kleuren kan je je volledig laten gaan. Felblauw of fluogeel? Het is maar een vraag. Je eigen motiefje? Why not! Gietvloer? Da’s dus hip én economisch.

Gietvloer is economisch. Door zijn duurzaamheid zal deze vloer lang meegaan en kan jij geld uitsparen.
Foto: DRT Vloeren
Natuurlijk ben je ondertussen overtuigd van de kracht van zo’n gietvloer in je woning. En je wilt er nu natuurlijk eentje laten plaatsen. Gelukkig maar, want bij DRT Vloeren in Antwerpen staan ze te popelen om jou onder te dompelen in de wondere wereld van de gietvloer.