Zo zag je een gietvloer nog nooit!

05-02-2018

Ken jij alle praktische voordelen van een gietvloer al? Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden, en werken perfect in combinatie met vloerverwarming. Voor een strak interieur is een gietvloer dus gegarandeerd een echte asset. Maar dat is nog niet alles: naast alle voordelen zien ze er ook nog eens schitterend uit. Het effect van een gietvloer in huis is kortom adembenemend. We hebben enkele foto’s voor je verzameld, en geloof ons: zo zag je een gietvloer nog nooit!

 

Colour your life!

Aangezien je elke dag wel enkele uren op je vloer spendeert, kan hij er maar beter leuk uitzien. En wat is er leuker dan een extra kleurtje in huis? Right. Of je nu kiest om de kinderkamer op te fleuren met een gele of groene vloer, of je wil al jaren een rode vloer in je woonkamer, het kan allemaal met een gietvloer. Twijfel niet langer, want je kan niet genoeg kleur in je leven creëren. Gewoon doen!

Aangezien je elke dag wel enkele uren op je vloer spendeert, kan hij er maar beter leuk uitzien.
Foto: DRT Vloeren

Strak & Sexy

Hou jij eerder van strak & sexy? Ook dat effect kan je met een gietvloer verwezenlijken. Deze cementgebonden gietvloer heeft de looks van een betonvloer, en zorgt zo voor een warme toevoeging aan je interieur. Combineer de vloer met hout, beton, en staal, et voilà, jouw elegante inrichting zal er gegarandeerd uitspringen. PS Met deze naadloze vloer krijgt je woning ook een rustgevende sfeer. Perfect voor je slaapkamer of de badkamer, dus! ;-)

Deze cementgebonden gietvloer heeft de looks van een betonvloer, en zorgt zo voor een warme toevoeging aan je interieur.
Foto: DRT Vloeren

Troffelen maar

Mag jouw vloer net dát tikkeltje meer bevatten? Check! Een troffelvloer op basis van fijn zand zal volledig tot recht komen in jouw interieur. Door de samenstelling van het zand met een ambachtelijke plaatsingswijze heeft deze vloer ongelofelijk veel charme. En ja, deze gietvloer is perfect geschikt voor kindervoetjes en hondenpootjes. Hebben ze het vuilgemaakt? Geen nood, ’t is snel weer schoon!

Mag jouw vloer net dát tikkeltje meer bevatten?
Foto: DRT Vloeren

Designer Expert

Heb jij er altijd al van gedroomd om een woning te bezitten met je eigen custom made vloer? Het hoeft geen droom meer te zijn, want een gietvloer is the way to go! Het enige wat telt, is jouw idee. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer je eigen designvloer. Extra voordeel? Jouw vloer is uniek! Voor de romantische zielen onder ons: je kan in je slaapkamer de vloer laten bedekken met een rozenprint. Zo begin jij elke dag op rozen! #HopelessRomantic

Na het zien van deze foto’s wil jij natuurlijk zelf een gietvloer in je woning.
Foto DRT Vloeren
Na het zien van deze foto’s wil jij natuurlijk zelf een gietvloer in je woning. En we hebben goed nieuws voor jou, want DRT Vloeren uit Antwerpen kan al deze vloeren realiseren. Lees dus zeker de voordelen van een gietvloer nog eens door, want als je nog niet overtuigd was, zal dat niet lang meer duren. Why can’t a floor also be a ceiling?