Maak een statement met grote tegels

01-09-2017

De laatste jaren wordt de schoonheid van tegels soms vergeten. Maar met de opmars van bamboe, parket, en kurk kunnen we dat –deels- begrijpen. Toch hebben tegels niet alleen het voordeel dat ze snel proper gemaakt kunnen worden. Ze zijn sowieso stijlvol, of je ze nu op de vloer of op de muur gebruikt. Wil je graag een statement maken in jouw woning? Ga dan voor grote tegels!

 

De woonkamer

Waar spendeer je de meeste tijd in je woning? Vaak komt er nu als antwoord: in de woonkamer. ’s Avonds heerlijk televisie kijken, samen met je kinderen, je partner, of gewoon alleen, kan het nog beter? Ja, misschien wel, met een gezelschapsspelletje of een huisdier erbij bijvoorbeeld! ;-) En neem het van ons aan, grote tegels maken de living helemaal af. Je kan ze zelfs doortrekken tegen de muren. Zo krijg je een prachtig geheel!

 
En neem het van ons aan, grote tegels maken de living helemaal af. Je kan ze zelfs doortrekken tegen de muren.
Foto: Luxe Source

La cocina

Nog een plaatsje in de woning waar je veel tijd zult doorbrengen, is de keuken. Samen genieten van alle lekkere maaltijden die je op tafel tovert. MMM… En grote tegels nodigen je gewoon uit om op blote voeten rond te lopen. Bovendien zullen eventuele viervoeters niet gemakkelijk uitschuiven door het reliëf erin. Daarbij komt nog dat tegels erg snel en gemakkelijk schoon te maken zijn. Perfect dus voor als je gemorst hebt tijdens het koken. I-DE-AAL.

 
Daarbij komt nog dat tegels erg snel en gemakkelijk schoon te maken zijn. Perfect dus voor als je gemorst hebt tijdens het koken.
Foto: Centophobe

Das Bad

Er bestaat niet veel beters na een lange dag dan een heerlijk bad of een lekkere douche. En het voelt nog eens zo goed aan wanneer je badkamer er ongelofelijk strak uitziet. Neem het van ons aan! ;-) De wandtegels in deze douche zijn dan ook perfect afgestemd op de vloertegels. Hierdoor krijg je een moderne en vooral stijlvolle badkamer! Save water, shower together!

 
Er bestaat niet veel beters na een lange dag dan een heerlijk bad of een lekkere douche. En het voelt nog eens zo goed aan wanneer je badkamer er ongelofelijk strak uitziet.
Foto: Design Rulz

Laundry, a never-ending story

Waarom niet gewoon het volledige huis laten betegelen met XXL-tegels? En haal dan meteen ook een hond, kat, of ander snoezig dier in huis, want ze zullen er graag op rondlopen. In deze waskamer kozen ze voor de iets kleinere, maar toch nog steeds grote tegel. De kleur? Jouw smaak! Het formaat? Ook jouw ding. En schoonmaken? SUPER-gemakkelijk!

 
Waarom niet gewoon het volledige huis laten betegelen met XXL-tegels?
Foto: Home Bunch

Outdoors

En jawel, ook buiten kan je aan de slag met grote tegels. Zo kan je jouw favoriete vloer-materiaal doortrekken IN en UIT de woning. Van een statement gesproken!

 
Zo kan je jouw favoriete vloer-materiaal doortrekken IN en UIT de woning. Van een statement gesproken!
Foto: Vlassak Verhulst
Wil jij zelf ook zo’n strakke woning? Check. Tegels are the way to go. En gelukkig voor jou kan je bij Vloer & Natuursteen Hermans terecht voor natuursteen en keramische tegels. En jawel, zij kunnen echt élke kamer van jouw woning bekleden met grote tegels. Zet de stap, maak je statement! ;-)