Dit kan je allemaal met gyproc doen!

05-09-2017

Van scheidings- en voorzetwanden tot verlaagde plafonds en ingebouwde verlichting: gyproc kent veel uiteenlopende toepassingen in je woning. Of je nu minimalistische eenvoud verkiest of houdt van gedetailleerde vormen, met gyproc creëer je een esthetische meerwaarde voor je interieur. Netjes, strak en schilderbaar!

 

Een vals plafond

Heb jij een ruimte in je woning waarvan het plafond een architecturale uitdaging biedt? Wil je ventilatiebuizen wegwerken, een bestaand of oud plafond verlagen of de zolderkamer netjes afwerken? Dan kan dat met behulp van een gyproc-plafond. Door zijn brandveiligheid en isolerende en geluidsabsorberende eigenschappen is een verlaagd gyproc-plafond zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten.

Door zijn brandveiligheid en isolerende en geluidsabsorberende eigenschappen is een verlaagd gyproc-plafond zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten.
Foto: Marco Mauriën

Inbouwverlichting

Ook voor wie bijvoorbeeld inbouwspots wil installeren in zijn plafond of wil genieten van indirecte verlichting in zijn interieur, is gyproc het perfecte materiaal. Zo kan een voorzetwand worden geplaatst waarachter de indirecte verlichting geïnstalleerd wordt zodat jouw kamer dat tikkeltje extra krijgt, of kan een vals plafond worden gemaakt waarin spots worden bevestigd.

Ook voor wie bijvoorbeeld inbouwspots wil installeren in zijn plafond of wil genieten van indirecte verlichting in zijn interieur, is gyproc het perfecte materiaal.
Foto: Marco Mauriën

Scheidingswand

Ruimtes kunnen eenvoudig onderverdeeld worden in aparte kamers met behulp van gyproc-scheidingswanden. Wil je één grote slaapkamer ombuigen naar twee kleinere kamers? Dan biedt een gyproc-scheidingswand de ideale oplossing: het is snel geplaatst, oogt mooi en strak en is (her)schilderbaar. Met gyproc kunnen bovendien zowel rechte als gebogen muren gevormd worden.

Ruimtes kunnen eenvoudig onderverdeeld worden in aparte kamers met behulp van gyproc-scheidingswanden.

Inbouwhaarden

Gyproc-inbouwhaarden zijn de laatste jaren erg in trek. Ze voegen dan ook een extra dimensie toe aan je interieur: met een inbouwhaard creëer je eenvoudigweg een intieme, gemoedelijke sfeer in huis. Tegenwoordig wordt de traditionele open haard in landelijke woningen ook steeds meer ingeruild voor een modernere inbouwhaard, veelal omdat het je interieur een strakkere uitstraling bezorgt.

Gyproc-inbouwhaarden zijn de laatste jaren erg in trek. Ze voegen dan ook een extra dimensie toe aan je interieur.
Foto: Marco Mauriën
Ben jij ervan overtuigd dat zo’n gyproc-toepassing een meerwaarde biedt voor jouw interieur en wil je de plaatsing ervan liever overlaten aan professionals? Marco Mauriën Gyprocwerken is gespecialiseerd in de plaatsing en afwerking van wanden, plafonds, inbouwhaarden en ingewerkte lichtlijsten!