High level deuren

18-02-2018

Houten binnendeuren zijn de laatste tijd erg populair, en da’s volledig terecht. Ze zorgen voor een karaktervolle look in je interieur. Tover je deuren om tot high class deuren door te kiezen voor massief hout in combinatie met een Xinnix-systeem of zwarte scharnieren voor een stijlvolle look, of voor fineerdeuren met een houtstructuur. Maximaal comfort haal je in huis door je deuren te voorzien van een automatische deursluiter, soft open of soft close, waardoor je voorgoed afrekent met slaande deuren.

 

Massief hout met zwart profiel

Steeds meer mensen zijn de laatste jaren fan van high level deuren uit massief hout zoals eik, mede door de elegante uitstraling en de diverse creatieve afwerkingsmogelijkheden. Sommigen kiezen voor opvallende verticale groeven of een zichtbare nerfstructuur voor een robuuste uitstraling, anderen prefereren een egale, afgeborstelde look. Deze massieve deuren kan je onbehandeld laten of afwerken met beits, olie of lak. Vooral in combinatie met een zwart profiel of beslag komen houten deuren mooi tot hun recht.

 
Houten binnendeuren zijn de laatste tijd erg populair, en da’s volledig terecht.
Foto: Xinnix Door Systems

Automatische deursluiter

Extra comfort haal je in je woning als je een automatische deursluiter op je deuren installeert. Die zorgt ervoor dat de deur automatisch opnieuw sluit van zodra je bent gepasseerd. Dit kan dankzij een ingewerkte deurpomp die onzichtbaar is wanneer de deur gesloten is. Vooral voor brandwerende deuren is dit ingenieus systeem erg handig.

 
Extra comfort haal je in je woning als je een automatische deursluiter op je deuren installeert.
Foto: Xinnix Door Systems

Fineerdeuren met houtlook

Wie geen massief eikenhout in huis wil halen maar wel houdt van de houtlook, kan een fineerdeur in zijn woning plaatsen. Fineerdeuren bestaan uit kanaalplaten waarop een dunne laag fineerhout is aangebracht om een houtimitatie te creëren. Fineerdeuren kan je ook met een folie verkrijgen, in diverse kleuren en met foto’s of tekeningen voor een persoonlijke toets.

 
Wie geen massief eikenhout in huis wil halen maar wel houdt van de houtlook, kan een fineerdeur in zijn woning plaatsen.
Foto: Xinnix Door Systems

Soft open & close

Wil je graag voorgoed komaf maken met slaande deuren? Dan kan je een active stop op de deur laten plaatsen. Die zorgt ervoor dat je deur langzaam open en dicht gaat. Deze soft open & close is een zacht en onzichtbaar sluitsysteem voor je deuren dat op esthetisch vlak geen afbreuk doet aan de uitstraling van je woning. Zo worden stijlvolle deuren perfect geïntegreerd in jouw woning.

 
Hebben wij jou geïnspireerd en wil jij graag een high level deur laten installeren in jouw woning?
Foto: Xinnix Door Systems
Hebben wij jou geïnspireerd en wil jij graag een high level deur laten installeren in jouw woning? Gelijk heb je, want met houten deuren met zwarte profielen en een ingenieus sluitsysteem haal je niet alleen elegantie maar ook extra comfort in huis. Spring zeker eens binnen bij een verdeler van Xinnix Door Systems: Zij ontwerpen en produceren deursystemen voor binnendeuren die perfect passen in jouw interieur!