We shoppen wat af in ons leven. En soms is het niet eens bij te houden en dat we soms ook gewoon niet meer weten waar we alle spullen moeten laten. Maar soms wil je gewoon meer, je werkt er hard voor en soms heb je het oprecht ook echt nodig. Dat kan allemaal. En die scenario’s komen ook allemaal een keer voor. En dan is het altijd extra fijn als er een dag, en in Nederland een weekend, bestaat met black friday waar we kunnen shoppen met hoge kortingen. Zo als bij de Coolblue Black Friday.

Grote apparaten aanschaffen

Het is altijd een rib uit je lijf wanneer je een computer, laptop of televisie wilt gaan aanschaffen. Want je wilt wel een aantal jaar met het apparaat doen dus dan wil je wel een goede aanschaffen waar je uiteindelijk ook een paar jaar mee vooruit kan. Klinkt heel logisch natuurlijk, vind ik ook. Maar dan is het ideaal dat je bij Coolblue op die dag flinkste kortingen kan krijgen op apparaten en dan het goedkoper kan gaan halen. Wil je ook goedkoop een abonnement afsluiten voor je nieuwe mobiel op dezelfde dag? Bekijk dan de t mobile black friday acties.

 

Dan vaak moet je wel even wachten want soms dan zie je het al twee maanden eerder. En als je het niet gelijk nodig hebt is het helemaal geen probleem om even te wachten en nog een klein beetje te sparen om dan tijdens black friday het item te gaan halen. En misschien is het dan ook wel extra leuk als je jezelf al kan blij maken met het idee dat je het item binnenkort gaat halen en dat je dan extra blij bent als je het uiteindelijk ook hebt. Want soms nemen we het maar voor lief dat we in bezit zijn van zoveel spullen en dat we soms niet meer weten wat we er mee moeten doen. Maar daar kwam toen ook even Corona om de hoek kijken die ons de kans gaf om alles weer erbij te pakken en te kijken wat we er nou precies mee kunnen doen en of het nog wel van nut is om het te houden of dat je het misschien maar beter kan gaan verkopen. Je weet het niet, want soms is dat echt zo. En als je dat op een rijtje hebt kan je ook goed gaan bedenken wat je eventueel nog nodig hebt en dat kan je dan tijdens de black friday deals gaan aanschaffen. En dat maakt het allemaal nog leuker dan het al is.