Zo krijg jij een warmer huis!

09-10-2017

Het wordt stilaan kouder. Heb jij de verwarming al een aantal weken opgezet maar krijg je het niet warm binnen? Woon je toevallig in een huis dat al dertig jaar oud is? Bingo: de kans is groot dat jij nog in een huis woont met enkele of verouderde dubbele beglazing. Je mag stoken zoveel je wil, maar op die manier wordt jouw energiefactuur een lopende rekening en wordt het geen graad warmer in je huis! De oplossing: hoogrendementsglas. Say what?! Geen nood, het klinkt moeilijker dan het is.

 

 

Je portemonnee zal je dankbaar zijn

Paradoxaal toch, door middel van glas een warmer huis verkrijgen? Je zou net denken dat veel glas in je woning de temperatuur binnen doet dalen, maar niets is minder waar als je met hoogrendementsglas werkt. Dat is er namelijk speciaal voor gemaakt om jouw woning goed te isoleren en de temperatuur binnen stabiel te houden. Hoogrendementsbeglazing isoleert namelijk twee tot drie keer beter dan dubbel glas en zelfs vier tot vijf keer beter dan enkel glas. Hoogrendementsglas is daarom een slimme investering voor de toekomst en een budgetvriendelijke oplossing op lange termijn.

Hoogrendementsbeglazing isoleert namelijk twee tot drie keer beter dan dubbel glas en zelfs vier tot vijf keer beter dan enkel glas.

Hoera, de ramen mogen blijven!

Sommige mensen steigeren meteen bij het horen van de naam ‘hoogrendementsglas’ omdat ze het associëren met langdurige afbraakwerken en een hoog kostenplaatje, maar speciaal voor die mensen hebben wij goed nieuws: wanneer je werkt met hoogrendementsglas wordt enkel het glas vervangen en niet de raamprofielen. Bij glasrenovatie wordt dus je dierbare raamwerk niet beschadigd!

Wanneer je werkt met hoogrendementsglas wordt enkel het glas vervangen en niet de raamprofielen.

Weg met renoveerstress

De ultieme tip voor mensen die een oud huis nieuw leven willen inblazen: weg met die renoveerstress, installeer hoogrendementsglas! Je doet er niet alleen financieel voordeel mee op lange termijn en je krijgt er niet alleen een warmer huis door, maar het geeft je ramen ook een gloednieuwe, frisse uitstraling!

De ultieme tip voor mensen die een oud huis nieuw leven willen inblazen: weg met die renoveerstress, installeer hoogrendementsglas!

Bye bye verzengende hitte

Extra troef: hoogrendementsglas houdt niet alleen de warmte binnen in de wintermaanden maar ook de hitte buiten tijdens warme zomermaanden! Dit type glas met speciaal coatinglaagje levert je dus het ganse jaar door voordeel op. Gedaan met zweten en puffen in warme zomermaanden, bye bye sidderen en beven in koude wintermaanden! Je gezondheid zal je dankbaar zijn… Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om bij renovatie naar nieuw dubbelglas een akoestische verbetering en zelfs inbraakvertragende eigenschappen toe te voegen?

Extra troef: hoogrendementsglas houdt niet alleen de warmte binnen in de wintermaanden maar ook de hitte buiten tijdens warme zomermaanden!
Ben jij ook overtuigd door de vele voordelen van hoogrendementsglas? Schakel dan het deskundig advies in van professionals. Glaswerken Vanheertum voert al jouw glaswerken uit met oog voor kwaliteit, esthetiek en know-how. Zij kunnen meer dan dertig jaar expertise voorleggen, dus informeer gerust eens naar de mogelijkheden. Psst, wist je al dat bijna alle netbeheerders premies uitreiken voor hoogrendementsglas?!