trappen trap houten trappen eiken trap cottage trap

Impressionante houten trappen

02-08-2017

Een keurig afgewerkte trap in kwaliteitsvol materiaal geeft je interieur die extra karaktervolle uitstraling. Heb jij een huis gebouwd of ben je volop aan het renoveren en wil jij jouw persoonlijke stairway to heaven creëren in je woning? Laat je dan inspireren door deze voorbeelden!

 

Cottage trap

Een landelijke look wordt tegenwoordig allang niet meer geassocieerd met een oude hoevestijl. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een iets strakkere cottagestijl. Zo’n eiken trap is dan ook een echte meerwaarde voor je huis. Minimalistisch en toch sfeervol; chic in al zijn eenvoud. Want materiaal dat luxe uitstraalt, heeft weinig tralala nodig.

Een landelijke look wordt tegenwoordig allang niet meer geassocieerd met een oude hoevestijl.
Foto: Trappen Smet

Fly baby, fly!

Onderstaande afbeelding toont dat je prachtige creaties kan maken door een zwevende trap te integreren in je interieur. Zeker wanneer je de zijkant van de trap bekleedt met een spiegelvlak, wordt de trap nog optisch verlengd wat voor nog meer magie zorgt! Zo’n zwevende trap lijkt wel letterlijk een stairway to heaven… alsof je op wolkjes loopt!

Onderstaande afbeelding toont dat je prachtige creaties kan maken door een zwevende trap te integreren in je interieur.
Foto: Trappen Smet

You turn my world upside down

Originaliteit loont vaak in interieur. Deze spiltrap met inox balustrade oogt heel strak en is daarom ideaal voor fabriekspanden, bedrijven en horecazaken, maar kan net zo goed worden geïntegreerd in je persoonlijke woning. Het geeft je woning die extra design-factor.

 
Deze spiltrap met inox balustrade oogt heel strak en is daarom ideaal voor fabriekspanden, bedrijven en horecazaken, maar kan net zo goed worden geïntegreerd in je persoonlijke woning.
Foto: Trappen Smet

Vorstelijk knap

Geef toe, deze houten trap lijkt recht uit een kasteeltje te komen. De majestueuze uitstraling zit hem grotendeels in de combinatie tussen het luxueuze afwerking en de details met handsnijwerk. Choose to shine, my darling!

De majestueuze uitstraling zit hem grotendeels in de combinatie tussen het luxueuze afwerking en de details met handsnijwerk.
Foto: Trappen Smet

Combo met smeedijzer

De eiken trap geeft deze landelijke woning een strakke en luxueuze look zonder kil over te komen, zelfs in combinatie met de stenen vloer en de witte muren. Onderstaande afbeelding bewijst dat je een harmonieus en stijlvol geheel kan creëren door de juiste materialen op elkaar af te stemmen.

 
De eiken trap geeft deze landelijke woning een strakke en luxueuze look zonder kil over te komen, zelfs in combinatie met de stenen vloer en de witte muren.
Foto: Trappen Smet
Ben jij geïnspireerd door de vormgeving van deze trappen en wil jij graag die stairway to heaven in jouw woning integreren? Bij Trappen Smet zijn ze gespecialiseerd in de plaatsing van stijlvolle en kwaliteitsvolle trappen. Stap voor stap bouwen zij jouw perfecte trap! Zet er gerust een voet binnen, because there’s no elevator to success, you must take the stairs!