WANTED: een inbouwhaard op gas!

20-02-2018
Je droomt van een haard, maar bent er nog niet helemaal uit of een traditionele open haard met houtblokken dan wel een moderne gashaard het best in jouw woning past? Laat je verleiden door deze adembenemend mooie creaties en aarzel niet langer. Met een gashaard haal je duurzame warmte, charme én design in huis. Feeling hot, hot, hot!

 

Design en sfeer hand in hand

Een moderne inbouwhaard op gas zorgt voor instant sfeer en gezelligheid in je woonst en geeft je interieur extra karakter. In moderne en industriële interieurs is een luxueuze gashaard bijna een onmisbare vaste waarde, maar ook in landelijke villa’s zien we de laatste jaren steeds vaker inbouwhaarden op gas opduiken. Ze geven een cottage interieur een iets strakkere toets zonder in te boeten aan charme.

Een moderne inbouwhaard op gas zorgt voor instant sfeer en gezelligheid in je woonst en geeft je interieur extra karakter.

Hoog rendement en weinig onderhoud

Een inbouwhaard is hot, en dat heeft niet alleen met het esthetische aspect te maken. Innovatieve inbouwhaarden verbruiken weinig gas waardoor je je woning op een energiezuinige manier kan verwarmen. In vergelijking met een traditioneel haardvuur gaat een gashaard niet gepaard met vuildeeltjes op de vloer en heeft die weinig onderhoud nodig. In dat opzicht is een inbouwhaard dus een properder, minder arbeidsintensief alternatief voor een open haard.

Innovatieve inbouwhaarden verbruiken weinig gas waardoor je je woning op een energiezuinige manier kan verwarmen.

Vuur met één druk op de knop

Het grootste voordeel van een inbouwhaard op gas tegenover een vintage sfeerhaard met hout, is het gebruiksgemak. Waar je met een traditioneel haardvuur genoodzaakt bent om hout te stockeren en aan te halen, doe je bij een gashaard met één druk op de knop de vlammen branden. Een inbouwhaard op gas is dus eenvoudig te bedienen. Bovendien haal je met een inbouwhaard perfectie in design én techniek in huis: je kan zelf het gewenste vlammenbeeld en warmteniveau instellen en houtimitaties zorgen voor een realistisch vuurbeeld.

Het grootste voordeel van een inbouwhaard op gas tegenover een vintage sfeerhaard met hout, is het gebruiksgemak.

Een gashaard voor elke woonstijl

Gashaarden bestaan bovendien in uiteenlopende stijlen zodat ze bij elke woonstijl passen: van modern design tot klassiek. Op die manier vind je steeds een gashaard die appelleert aan jouw persoonlijkheid. Voor een moderne look kan je je gashaard inbouwen in een strakke wand. Toch liever een landelijke uitstraling? Kies dan voor een wand in karaktervol hout. Bovendien kan je verschillende items in je interieur zoals een boekenkast of tv-meubel verwerken tot één sfeervol geheel.

Gashaarden bestaan bovendien in uiteenlopende stijlen zodat ze bij elke woonstijl passen: van modern design tot klassiek.
Ben jij ervan overtuigd dat een gashaard een verrijking is van jouw interieur? Hebben wij jou warm gekregen om een inbouwhaard op gas te laten installeren in je woning? Bezoek dan zeker Batibouw om inspiratie op te doen: Antargaz, dé gasspecialist voor zowel aardgas als propaangas in tanks of flessen, deelt hier 10 gratis duotickets uit. Als gasspecialist ter zake kunnen zij je alle manieren uitleggen waarop je je gashaard kan aansluiten, via aardgas, propaangas in tanks of flessen. Antargaz houdt je graag warm, bezoek de stand 12407B!