Pimp je interieur met hout

26-04-2018

Hout in je interieur bezorgt je woning een karaktervolle uitstraling. Met hout kan je de mooiste creaties maken die je interieur instant opwaarderen en voor een stijlvolle en charmante look zorgen. Wij tonen je enkele inspirerende voorbeelden van hoe je je interieur kan pimpen met karaktervol kwaliteitshout. Tijdloze klasse verzekerd!

 

De sfeervolle look van parketvloer

Hoewel de laatste jaren steeds meer mensen een laminaatvloer plaatsen in tegenstelling tot parket omwille van het onderhoudsvriendelijk aspect, gaat niets boven het uitzicht van een echte parketvloer in je woonst. Een parketvloer oogt natuurlijker, authentieker en warmer dan laminaat. Bovendien is het ook gezonder om in te wonen: hout ademt en regelt de luchtvochtigheid in je woonst. You better knock on wood!

Hoewel de laatste jaren steeds meer mensen een laminaatvloer plaatsen in tegenstelling tot parket omwille van het onderhoudsvriendelijk aspect, gaat niets boven het uitzicht van een echte parketvloer in je woonst.

Houten wandbekleding als eyecatcher

Met houten wandbekleding kan je de meest creatieve realisaties maken in je woning. De laatste jaren zien we deze trend dan ook steeds vaker opduiken in uiteenlopende bouwstijlen, van landelijke villa’s tot moderne woningen en in industriële interieurs. Als stijlvolle eyecatcher in je woonruimte of als afwerking van een inbouwhaard of tv-kast, met houten wandbekleding zorg je voor een geslaagde accentmuur in je woonst.

Met houten wandbekleding kan je de meest creatieve realisaties maken in je woning.

De charme van een landelijke binnendeur

Met een prachtige houten binnendeur haal je instant warmte en sfeer in huis. Deze deuren horen traditioneel thuis in een cottage interieur maar omwille van hun tijdloze elegantie worden de strakkere varianten de laatste jaren ook steeds vaker toegepast in modernere woningen. En da’s volledig terecht, want houten binnendeuren zorgen voor een ongeëvenaard karaktervolle look!

Met een prachtige houten binnendeur haal je instant warmte en sfeer in huis.

Hout in combo met zwart-witcontrasten

Onderstaande afbeelding bewijst dat hout ook in strakkere interieurs mooi tot zijn recht komt. Vooral in combinatie met zwart-witcontrasten en beton zorgt de toepassing van hout in interieur voor een onmiskenbaar wauw-effect. Onderstaande afbeelding bewijst dat hout werkelijk in elke ruimte van je woning kan worden geïntegreerd, van badkamer tot keuken.

Onderstaande afbeelding bewijst dat hout ook in strakkere interieurs mooi tot zijn recht komt.
Hebben wij jou geïnspireerd met bovenstaande realisaties in kwaliteitsvol hout? Ben jij ervan overtuigd dat hout ook een meerwaarde kan betekenen voor jouw interieur? Bij Houthandel Buntinx vind je een ruim assortiment aan kwaliteitshout voor elke toepassing in je interieur. Breng hen een bezoekje, til jouw interieur naar een hoger niveau en realiseer je woondroom!