Zo krijg je een keuken uit de boekjes

25-04-2018

Ben jij zo iemand die graag aan de slag gaat met zelfbouwpakketten voor de inrichting van je huis? Wij niet. Gesleur met dozen, onduidelijke handleidingen, nog meer gesleur met onderdelen, altijd een paar schroefjes over… Nee, dank je. Wij laten ons interieur inrichten en plaatsen door een expert in totaalinrichting. En al zeker onze keuken, want dat is een van de belangrijkste plekken in huis, of niet soms?

 

Hallo, met Joost

En met Rudy, en Luc, en Magda, en ga zo maar door. Wie zelf zijn keuken plaatst, moet vaak talloze telefoontjes plegen en weet op den duur niet meer met wie hij het gehad heeft over de tegels, de kastjes, de spoelbak of de verf. Dat vervelende probleem is meteen van de baan als je kiest voor een specialist in totaalinrichting. Want dan is er één aanspreekpunt waar je terechtkan met al je vragen, van ontwerp tot afwerking. Dus vanaf nu blijft het bij “hallo, met Joost”.

 
Wie zelf zijn keuken plaatst, moet vaak talloze telefoontjes plegen en weet op den duur niet meer met wie hij het gehad heeft over de tegels, de kastjes, de spoelbak of de verf.
Foto: Frako 

Totaal op maat

De ontwerpers van totaalprojecten tillen maatwerk tot een hoger niveau. Hun advies reikt verder dan louter de keuze van de kastjes, de kleur en het materiaal. Ze denken ook mee na over verlichting, betegeling, vloeren en multimediatoepassingen. Ze zorgen er zelfs voor dat je keuken naadloos aansluit op andere ruimtes. Zo vormt je interieur een mooi geheel.

 
De ontwerpers van totaalprojecten tillen maatwerk tot een hoger niveau.

Een keuken, speciaal voor jou

De keuken is tegenwoordig meer dan een plek om te koken: het is een multifunctionele kook- en leefruimte geworden. Ze moet dus niet alleen passen in de kamer, maar ook bij jou en je keukengewoonten. Experts in totaalinrichting zorgen ervoor dat je keuken volledig is afgestemd op jouw noden. Gebruiksgemak primeert, maar ook jouw karakter en persoonlijkheid zijn belangrijk. Ben je een wijnliefhebber en is je keuken te klein om al je wijn in te bewaren? Dan bedenkt de specialist in totaalinrichting met veel plezier een oplossing. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra wijnkamer?

 
De keuken is tegenwoordig meer dan een plek om te koken: het is een multifunctionele kook- en leefruimte geworden.
Foto: Frako 

Totaal onweerstaanbaar

Wat volledig ingerichte keukens pas echt onweerstaanbaar maakt? Ze zijn lief voor de portefeuille. De totaalinrichting van je keuken kan helemaal aangepast worden aan elk budget. En juist omdat je maar één aanspreekpunt hebt, bespaar je onder andere ook aan dossierkosten, leveringskosten en… tijd. Want natuurlijk wil je zo snel mogelijk in je nieuwe keuken staan!

 
Wat volledig ingerichte keukens pas echt onweerstaanbaar maakt?
Je ziet het: bij de totaalinrichting van keukens gaat het dus echt -wat had je verwacht?- om het totaalplaatje. Wil jij ook een keuken die volledig bij jou past? Neem dan contact op met Frako. Of het nu gaat over keukens, dressings, slaapkamers of badkamers, dankzij hun vakmanschap en hun jarenlange ervaring in totaalinrichting krijg jij een uniek, duurzaam en kwaliteitsvol interieur dat volledig aangepast is aan jouw smaak. Een interieur zoals in de boekjes, dus!