Hoe maak je jouw kot persoonlijker?

15-04-2018

Op kot gaan is sowieso een spannende gebeurtenis. Je verlaat het ouderlijke huis en slaat na zoveel jaren je eigen vleugels uit. Eerst ben je enthousiast en begin je het kot in te richten, maar al snel krijg je heimwee naar je ouders en wou je dat je alweer thuis was. Toch kan je het op kot persoonlijker maken dan je zou denken. Hoe? Wel, dat zeggen we je graag!

 

Washi-tape!

Gebruik washi-tape om je muren te ‘behangen’. Of versier je spiegel ermee. Kortom de mogelijkheden van washi zijn eindeloos. Veel washi-fun!

 
Gebruik washi-tape om je muren te ‘behangen’.
Foto: BrittCo

Haken maar

Of wat dacht je van een potje om je pennen en andere kleine schoolbenodigdheden in te bewaren? Je kan dit persoonlijker maken door er één of meerdere touwen door te weven. Liefst met je favoriete kleuren, natuurlijk!

 
Of wat dacht je van een potje om je pennen en andere kleine schoolbenodigdheden in te bewaren?
Foto: CamilleStyles

What’s the MAT-a with you?

Hou je kamer proper met een gepersonaliseerde mat voor je deur. Eentje met een leuke prent, of een toffe quote; zorg ervoor dat jij er elke keer opnieuw graag je kot binnenwandelt.

 
Hou je kamer proper met een gepersonaliseerde mat voor je deur.
Foto: ispydiy

Laundry is a neverending story

Jawel, er bestaan waszakken met tekst op. Deze maken het niet alleen gemakkelijker om je vuile was te sorteren, maar zorgen er ook voor dat je kot wat opgefleurd wordt. Want geef toe, zo’n berg vuile was, oogt niet zo mooi. En ja, er is toevallig ook een zak ‘voor mama’. Hihi!

 
Jawel, er bestaan waszakken met tekst op.
Foto: Pbteen

Magneet = heet

Je favoriete foto’s zie je vanaf nu niet alleen meer op Instagram. Nope, je hangt ze gewoon omhoog op je koelkast! Oké, misschien loop je dan iets vaker naar de frigo dan normaal, maar koppel er dan een glaasje water aan in plaats van dat lekkere stuk chocolade en je zit weer helemaal safe.

 
Je favoriete foto’s zie je vanaf nu niet alleen meer op Instagram.
Foto: thesurznickcommonroom

Hey toffe peer

En ook je muren kan je wat opfleuren. Wat dacht je van een prikbord in de vorm van je favoriete fruit? Een peer, een appel, of een ananas, het kan echt allemaal! Afwerken doe je natuurlijk met foto’s en leuke post-its van je vrienden.

 
Wat dacht je van een prikbord in de vorm van je favoriete fruit?
Foto: tellloveandchocolate