Zuiver de lucht in je woning

02-02-2018

Heb jij ook last van allergieën, of lijden je kinderen in deze koude winterperiode regelmatig aan verkoudheden of bronchitis? Wist je al dat je deze kwaaltjes kan verzachten met luchtreinigers? Ze dragen bij aan een gezond immuunsysteem, regelen de vochtigheidsgraad in je woning en brengen verse lucht in huis. Door middel van luchtzuivering creëer je gezonde en zuivere lucht in je woning!

 

Bevordert een gezond immuunsysteem

Door stof en pollen uit de lucht te verwijderen, verminderen luchtreinigers de symptomen van allergieën en astma. Ze verwijderen ook bacteriën en schimmels uit de lucht door ze weg te filteren. Krachtige luchtzuivering verhoogt de kwaliteit van jouw binnenklimaat en boost jouw immuunsysteem.

Door stof en pollen uit de lucht te verwijderen, verminderen luchtreinigers de symptomen van allergieën en astma.
Foto: Daikin

Regelt de vochtigheidsgraad

Wist jij dat een optimale luchtvochtigheidsgraad in je woning van essentieel belang is voor een gezonde huid? Sommige luchtreinigers zorgen voor luchtbevochtiging en luchtzuivering in één. Wanneer de lucht te droog is in je woning, zorgen luchtreinigers ervoor dat het nodige vocht in de lucht wordt gebracht waardoor jij een aangename vochtigheidsgraad in je woning creëert en komaf maakt met droge handen of een schrapende keel.

 
Wist jij dat een optimale luchtvochtigheidsgraad in je woning van essentieel belang is voor een gezonde huid?
Foto: Daikin

Verse lucht

Ook wanneer je last hebt van vervelende geuren in je woning, dan is het raadzaam om luchtreinigers te installeren in je woonst. Deze filteren namelijk ook hinderlijke geuren weg, waardoor jouw woning steeds fris en zuiver ruikt. Zuivere, frisse lucht inademen is één van de geneugten van het leven en van cruciaal belang voor je gezondheid.

Ook wanneer je last hebt van vervelende geuren in je woning, dan is het raadzaam om luchtreinigers te installeren in je woonst.
Foto: Daikin

Een optimaal binnenklimaat

Met luchtreinigers creëer jij een optimaal binnenklimaat in jouw woning en een gezondere leefomgeving. Bovendien kan dat op een vrij eenvoudige manier. Dankzij speciale sensors wordt het verontreinigingsniveau van de lucht gemeten en dankzij timers kan een automatische luchtzuivering worden gepland. Handig, toch?

Wil jij ook een gezond binnenklimaat in je woning en komaf maken met vervelende verkoudheden?
Foto: Daikin
Wil jij ook een gezond binnenklimaat in je woning en komaf maken met vervelende verkoudheden? Dan raden wij je aan om luchtreinigers in huis te halen. Waarom zou je ook niet ineens voor het beste op de markt kiezen? Daikin is wereldleider op het vlak van energiezuinige klimaatregeling. Met hun luchtreinigers verkrijg je lucht die maar liefst driemaal zuiverder, gezonder en properder is. Health is in the air!