buitenkeukens buitenkeuken exclusieve buitenkeuken stenen buitenkeuken gasflessen

Impressionante buitenkeukens

14-07-2017

Met dit heerlijke zomerweer is er niets zaliger dan ’s avonds op je terras te kruipen met vrienden en een glas wijn, toch? Er is nog één ding dat dat overtreft op een zwoele zomeravond: je gezellig nestelen in je pergola met buitenkeuken voor een geslaagde zomerbarbecue! Droom alvast weg bij het bekijken van deze prachtige buitenkeukens

 

Wauw-factor in het kwadraat!

If you’re gonna think anyway, think big! Dat hebben de eigenaars van deze exclusieve buitenkeuken maar al te goed begrepen. Bescheidenheid is ver zoek, luxe des te meer aanwezig. Deze luxueuze gasbarbecue in the center of the spotlight is de ultieme eyecatcher. Een barbecue geven in stijl doe je dus zo…

Deze luxueuze gasbarbecue in the center of the spotlight is de ultieme eyecatcher.

Uit het stenen tijdperk

Het is eens wat anders, zo’n stenen buitenkeuken met gasbarbecue. Origineel, in harmonie met de natuur en… very inviting! Een extra tip: als je terras niet overdekt is zoals op onderstaande foto, voorzie dan zeker een terrasverwarmer voor wanneer het ’s avonds afkoelt… Zo kan jij langer van die heerlijke zomeravond genieten!

Het is eens wat anders, zo’n stenen buitenkeuken met gasbarbecue.

Rustiek en sfeervol

Hemels, zo’n landelijke pergola met buitenkeuken en barbecue waar je knus kan vertoeven. De nabijheid van de vijver geeft deze pergola nog extra cachet. Ideaal om outdoor te relaxen… De perfecte zomervakantie is plots niet ver meer weg. Staat jouw pergola in de verste uithoek van je tuin? Dan hebben wij een tip voor je: Antargaz heeft lichte gasflessen ontworpen zodat het verslepen van zware gasflessen voorgoed tot het verleden behoort. Byebye hernia!

Hemels, zo’n landelijke pergola met buitenkeuken en barbecue waar je knus kan vertoeven.

Pinterest proof!

Enter the friend zone… Een meer uitnodigend zomerterras dan dit kunnen wij ons niet voorstellen. Sfeervol en gezellig; hier zien wij ons tot in de late (correctie: vroege :-) ) uurtjes met een glas rosé zitten met onze beste vrienden! Als je de gasfles voor je barbecue niet meteen kan wegwerken, dan raden wij je aan om voor een stijlvolle, compacte versie te kiezen. Heb je al eens van De Cocoon gehoord? ;-)

Als je de gasfles voor je barbecue niet meteen kan wegwerken, dan raden wij je aan om voor een stijlvolle, compacte versie te kiezen.

Ibiza Style

Onderstaande afbeelding bewijst dat je ook in een strak exterieur een stijlvolle barbecue kan geven. Was jou die gasfles onderaan het fornuis opgevallen? Nope? Ons ook niet. Ze is dan ook keurig weggewerkt onder het gasfornuis. Psst! Antargaz heeft stijlvolle gasflessen qua design die niet moeten onderdoen voor jouw luxueus diner! Want de mooiste momenten beginnen altijd rond een goede fles, toch? ;-)

Onderstaande afbeelding bewijst dat je ook in een strak exterieur een stijlvolle barbecue kan geven.
Foto: Feel At Home