dakterras dakterrassen plat dak

De mooiste dakterrassen

04-08-2017

Geen zaligere plek om tijdens de zomer tot rust te komen dan je dakterras. Lijkt jouw plat dak voorlopig nog eerder op braakliggend terrein en was het nochtans de bedoeling dat dat gedroomde terras snel afgewerkt zou worden? Laat je inspireren door onderstaande plaatjes en wie weet is jouw gedroomde dakterras binnenkort niet langer toekomstmuziek! Take me to the rooftop, baby!

 

Zonsondergang op je dak

De mooiste zonsondergangen spot je uiteraard vanop je dakterras. Gezelligheid troef! Wie zijn dakterras nauwkeurig heeft laten afwerken met een kwaliteitsvolle afdekking, hoeft zelfs niet eens terrasmeubels te kopen om er een Pinterest proof terras van te maken met een hoge aaibaarheidsfactor! Enkele matjes, matrassen of kussens op de grond en je bent klaar voor die yogasessie of gezellige friend evening!

Wie zijn dakterras nauwkeurig heeft laten afwerken met een kwaliteitsvolle afdekking, hoeft zelfs niet eens terrasmeubels te kopen om er een Pinterest proof terras van te maken met een hoge aaibaarheidsfactor!

Groen op je dak

Zelfs in het midden van de stad kan je een mooi groen dakterras uitbouwen om zo toch nog het gevoel te krijgen van de natuur om je heen. Je kan zelfs je eigen kruidentuin aanleggen op je dak; zo creëer jij de beste natuurlijke lichtinval om je planten te laten groeien en staat de munt nooit ver weg voor dat avondkopje thee! :-) Let’s sit on a rooftop and talk about life…

Zelfs in het midden van de stad kan je een mooi groen dakterras uitbouwen om zo toch nog het gevoel te krijgen van de natuur om je heen.

Een party proof dakterras

Dit dakterras met indrukwekkend panoramisch zicht over de stad lijkt wel gemaakt om feestjes op te geven! Op-en-top feeëriek en als je je dak bekleedt met een stevige ondergrond, ook nog eens totally party proof! Let’s dance the night away!

Dit dakterras met indrukwekkend panoramisch zicht over de stad lijkt wel gemaakt om feestjes op te geven!

Een lichtkoepel in je dak

Wil je een atypisch dakterras? Het heeft een bijzonder effect wanneer je glas verwerkt in je dak. Zo kan je bij valavond gezellig samenzitten op je terras terwijl het licht van de verdieping eronder er idyllisch doorheen schijnt. Origineel en sfeervol! Wie nog een stapje verder wil gaan, kan een heuse lichtkoepel laten inbouwen in zijn dak. Let your roof terrace light up your life!

Wil je een atypisch dakterras? Het heeft een bijzonder effect wanneer je glas verwerkt in je dak.

Jacuzzi op je dak

Wie een private wellness wil installeren in zijn woning, kan toch geen idyllischere plek bedenken dan het dakterras, toch?! Een jacuzzi op je dakterras geeft je terras een instant wellness-gevoel: geen betere plek om helemaal tot rust te komen! Pssst, check wel eerst even bij de architect of je dakterras stevig genoeg is! Crawl to the rooftop, look at the stars and forget the world you left on the ground.

Een jacuzzi op je dakterras geeft je terras een instant wellness-gevoel: geen betere plek om helemaal tot rust te komen!
Ben jij geïnspireerd geraakt door bovenstaande originele dakterrassen en sta jij te popelen om jouw gedroomde dakterras eindelijk af te werken?! Zorg er dan voor dat je je dak eerst voorziet van een stevige ondergrond en kwaliteitsvolle bekleding. Dit laat je overigens het best doen door professionals. Bij Dakrubbercentrale zijn ze gespecialiseerd in de bekleding en afwerking van daken. Of het nu gaat over lichtkoepels, terrasaanleg of daktuinen, they take you to a higher level!