Je garagepoort in het nieuw? Ja!

24-02-2018

Is jouw garagepoort toe aan vernieuwing? Twijfel je of je moet kiezen voor een klassieke kantelpoort of een geautomatiseerde sectionaalpoort? Wij tonen je waarom sectionale poorten de perfecte finishing touch vormen voor jouw woning. Ze zijn niet alleen ruimtebesparend, maar je haalt er ook een veilige en onderhoudsvriendelijke oplossing mee ‘in huis’ op maat van jouw woondroom!

 

Minimaal ruimteverlies

In tegenstelling tot een kantelpoort opent een sectionaalpoort verticaal. Hierdoor steekt deze nooit boven de oprit of het voetpad uit, waardoor jij ruimte bespaart en een veilige omgeving creëert voor jouw naasten. Omdat een sectionale poort op geen enkel moment schuin komt te hangen in de garage spaar je zowel aan de binnen- als aan de buitenkant veel plaats uit. Extra surplus: Hierdoor kan je de auto dichtbij de garagepoort parkeren zonder de voortgang van de poort te hinderen. Handig, toch?

In tegenstelling tot een kantelpoort opent een sectionaalpoort verticaal.
Foto: TSV

Veiligheid boven alles

Door de geautomatiseerde opening is veiligheid extra belangrijk. Sectionale poorten behoren wellicht tot de veiligste garagepoorten op de markt. Ze zijn voorzien van elektronische krachtbegrenzing, automatische vergrendeling, ontkoppeling voor noodgevallen en vingerklembeveiliging. Door al deze opties blinken ze uit in duurzaamheid, comfort en veiligheid. Volledig inbraakveilig!

Omdat garagepoorten bestand moeten zijn tegen weer en wind en haast voortdurend blootgesteld worden aan zonlicht, is het belangrijk dat ze uitblinken in duurzaamheid.
Foto: TSV

Design op maat van jouw woondroom

De juiste garagepoort heeft niet alleen een functionele waarde voor jouw woning maar speelt ook een esthetische rol voor de uitstraling van je woonst. Daarom zijn sectionaalpoorten beschikbaar in diverse uitvoeringen, RAL-kleuren en modellen waardoor jij jouw gedroomde poort volledig kan afstemmen op het design van jouw woning. Afhankelijk van welke uitvoering je kiest, verkrijg je een strakke, luxueuze of eerder een klassieke uitstraling. Ze passen dan ook bij elke bouwstijl.

De juiste garagepoort heeft niet alleen een functionele waarde voor jouw woning maar speelt ook een esthetische rol voor de uitstraling van je woonst.
Foto: TSV

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk & warmte-isolerend

Omdat garagepoorten bestand moeten zijn tegen weer en wind en haast voortdurend blootgesteld worden aan zonlicht, is het belangrijk dat ze uitblinken in duurzaamheid. Sectionale poorten zijn dan ook extreem weerbestendig en bovendien eenvoudig te reinigen, waardoor ze bijdragen aan jouw comfort. Dubbelwandige panelen en rubberafdichtingen rondom de poort en tussen de panelen zorgen trouwens voor een maximale warmte-isolatie.

Dubbelwandige panelen en rubberafdichtingen rondom de poort en tussen de panelen zorgen trouwens voor een maximale warmte-isolatie.
Foto: TSV
Ben jij overtuigd van de vele voordelen van een sectionale poort? Gelijk heb je, want met een sectionaalpoort zorg je voor een veilige en gebruiksvriendelijke oplossing en de perfecte finishing touch van jouw gedroomde woning. Twijfel je tussen bekleding in aluminium, pvc of hout, of wil je graag kleuradvies? Schakel dan de hulp in van experts! TSV beschikt over kwalitatief hoogwaardige en duurzame sectionaalpoorten die het uiterlijk van jouw woning extra cachet geven!