tuin jacuzzi bbq sauna zwemspa

5x ongestoord genieten in je tuin!

14-07-2017

Je tuin, je eigen paradijs, of dat zou het toch moeten zijn! Er zijn verschillende manieren om ongestoord te genieten in je tuin. Van gewoon languit liggen in je hangmat tot het organiseren van een heerlijke barbecue, van zwemmen in je zwembad tot het chillen in een jacuzzi, je tuin zal er veel aantrekkelijker door worden. Binnenkort spendeer jij elk vrij moment buiten! ;-)

 

Close your eyes and go to sleep

Leg een deken op de grond of hang een hangmat omhoog, leg je uren neer, en vergeet al je zorgen. De tuin is de perfecte plek om op warmere dagen heerlijk te ontspannen. Gooi af en toe een balletje voor je favoriete viervoeter, lees rustig een boekje, of sluit je ogen en geniet van een heerlijk dutje.


 
De tuin is de perfecte plek om op warmere dagen heerlijk te ontspannen.
Foto: Tumblr

Haal de barbecue maar boven!

Op warme en zonnige dagen ruik je het al van ver: de BBQ is aangestoken! Het is de perfecte manier om een zomerse dag mee af te sluiten. Alleen, met je partner, of met enkele vrienden, het wordt gegarandeerd een succes. Vergeet vooral geen lekkere vleesjes, groenten, en een eventuele cocktail! En hey, een dessertje smaakt ook altijd ;-)

Vergeet vooral geen lekkere vleesjes, groenten, en een eventuele cocktail! En hey, een dessertje smaakt ook altijd.

It’s getting hot in here

En jawel, in de sauna zal je ook volledig tot rust kunnen komen. Bovendien is het erg goed voor je gezondheid. Je zal enorm zweten waardoor alle afvalstoffen je lichaam sneller zullen verlaten. Resultaat? Je zal je beter voelen. Zeker als je een beetje verkouden bent, zal je echt letterlijk de ziekte uit je lichaam zweten. En geef maar toe, het is gewoon heerlijk om in de sauna te vertoeven.

 
Je zal enorm zweten waardoor alle afvalstoffen je lichaam sneller zullen verlaten. Resultaat? Je zal je beter voelen.
Foto: Flickr

Let’s go swimming in the pool

Is de sauna een beetje te warm voor je? Dan ga jij toch gewoon voor een zwembad. We beseffen heus wel dat niet iedereen een ingebouwd zwembad kan betalen, maar dat hoeft toch helemaal niet! De plastieken versie biedt ook genoeg afkoeling op warme dagen. Wil jij genieten van eindeloos zwemplezier? Dan is een zwemspa iets voor jou! Je kan er het volledige jaar in zwemmen, en je kan er nog in sporten ook! Eerst kan je roeien, lopen, fietsen of gewoon zwemmen, het kan echt allemaal. En achteraf geniet je van een wellness-momentje. Twee vliegen in één klap!

 
Wil jij genieten van eindeloos zwemplezier? Dan is een zwemspa iets voor jou!
Foto: Woonblog

Bubbelbad, bubbel, bubbel, bubbelbad

Maar de ultieme vorm van relaxatie is toch wel het bubbelbad of de jacuzzi. Zelfs in de winter kan je in het heerlijk warme water genieten van de jet streams die je lichaam masseren. Nu alleen nog op zoek gaan naar een plaats waar je zowel jacuzzi’s, zwemspa’s, als sauna’s kan vinden? Wait a minute… Bij Lux Spas in Sint-Katelijne-Waver dus!

Zelfs in de winter kan je in het heerlijk warme water genieten van de jet streams die je lichaam masseren.
Foto: Google CA