Zo krijg je een optimaal woonklimaat!

22-09-2017

Voor een perfect wooncomfort is meer nodig dan verwarming en koeling; airconditioning en klimaatregeling dragen bij aan een aangenaam woonklimaat. Ecologische oplossingen doen je fiks besparen op jouw energiefactuur en bovendien wordt het extra handig wanneer je alles vanop afstand kan regelen met een intelligent besturingssysteem. Wij tonen je hoe je jouw woning een optimaal klimaat bezorgt dat aangepast is aan jouw levensstijl.

 

Energie besparen vanuit je keuken

Je energierendement verhogen zonder in te boeten aan comfort; daarvoor werd klimaatregeling in het leven geroepen. Met een intelligente bediening kan je jouw energieverbruik beheren in de keuken. Energiebesparende modi verlagen jouw werkingskosten waardoor jij financieel voordeel doet. Handig, toch?

Je energierendement verhogen zonder in te boeten aan comfort; daarvoor werd klimaatregeling in het leven geroepen.

Intelligente technologie in je woonkamer

Wist jij dat een warmtepomp met een intelligente bewegingssensor voor een optimale luchtstroom kan zorgen in je woonkamer? Op die manier creëer jij moeiteloos een gezond woonmilieu in huis. Frisse, gezonde lucht is namelijk erg belangrijk voor je gezondheid en die van je medebewoners. De energieprestaties van je huis kan je trouwens nog meer verbeteren dankzij vloerverwarming.

Wist jij dat een warmtepomp met een intelligente bewegingssensor voor een optimale luchtstroom kan zorgen in je woonkamer?

Warm water met hernieuwbare energie

Niets is zaliger dan uit een hete douche stappen en je afdrogen met een heerlijk warme handdoek van de radiator, toch? Een handdoekradiator is dan ook een slimme investering voor je badkamer. De juiste technologie stelt jou trouwens in staat om warm water te produceren met hernieuwbare energie uit de lucht of de zon.

Niets is zaliger dan uit een hete douche stappen en je afdrogen met een heerlijk warme handdoek van de radiator, toch?

Slapen als een roos door het juiste klimaat

De hele nacht doorslapen als een roos dankzij de ideale temperatuurregeling in jouw slaapkamer, dat klinkt als de hemel op aarde. Met de juiste klimaatregeling zorg jij voor een optimaal slaapklimaat en zorg je bovendien voor gezonde lucht die vrij is van schimmels of allergenen.

De hele nacht doorslapen als een roos dankzij de ideale temperatuurregeling in jouw slaapkamer, dat klinkt als de hemel op aarde.

Financieel voordeel met zonnepanelen

Wie dacht dat zonnepanelen financieel nadelig waren voor je portemonnee, heeft het mis. Zonnepanelen laten je toe om geld te besparen en je energiefactuur te beperken waardoor ze je op lange termijn alleen maar financieel voordeel zullen opleveren.

Zonnepanelen laten je toe om geld te besparen en je energiefactuur te beperken waardoor ze je op lange termijn alleen maar financieel voordeel zullen opleveren.
Ben jij geïnteresseerd in zo’n totaalconcept voor de klimaatregeling van jouw woning? Kijk dan eens op de website van Daikin: zij hebben al negentig jaar ervaring op gebied van airconditioning en klimaatregeling en schudden in een mum van tijd de perfecte totaaloplossing uit hun mouw op maat van jouw woning!