verlichting

And then there was light!

16-08-2017

Ben jij op zoek naar nieuwe verlichting voor je woning? Wijk eens af van de gekende paden en klassieke stereotypes en werk één van de onderstaande originele ideeën uit in jouw huis! Want jouw woning pimpen, dat doe je met impressionante verlichting!

 

De zon tegen je plafond

Pleit jij ook schuldig op de vraag of jij doorgaans ook je verlichting traditioneel in het midden van het plafond bevestigt? De meesten onder ons! Onderstaande foto toont echter dat het meer dan geslaagd is om een verlichtingsstrook tegen je plafond te hangen.

Onderstaande foto toont echter dat het meer dan geslaagd is om een verlichtingsstrook asymmetrisch tegen je plafond te hangen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Je kan je badkamer sfeervol verlichten door spotjes te bevestigen aan je plafond die je eventueel kan dimmen om een extra romantische kamer te creëren. Wie daarentegen echt indruk wil maken, kan nog een stapje verder gaan door zijn spiegel te omlijsten met stijlvolle verlichting! Nog meer X-factor voor je badkamer nodig? Verwerk dan extra verlichtingsstroken in een valse wand.

Je kan je badkamer sfeervol verlichten door spotjes te bevestigen aan je plafond die je eventueel kan dimmen om een extra romantische kamer te creëren.

You don’t see the light with your head down…

…Behalve hier! Geniaal vinden wij het om verlichting op de grond te plaatsen, zeker wanneer je daarmee een eyecatcher in je interieur in de verf zet zoals het marmer op onderstaande afbeelding. Wat denk jij van een verlichtingsstrook op de grond? Op en top trendy, toch?

Geniaal vinden wij het om verlichting op de grond te plaatsen, zeker wanneer je daarmee een eyecatcher in je interieur in de verf zet zoals het marmer op onderstaande afbeelding.

Lichtcluster

Impressionant, zo’n lichtcluster die als een troep ufo’s uit je plafond lijkt neer te dalen. Het doet wat Marokkaans aan en doet ons denken aan Aladdin, maar dit is zeker een geslaagde sfeermaker voor in je huis. Voor een supergezellige zithoek om thee te drinken of knus samen te zijn met vrienden is dit idee meer dan geslaagd!

Het doet wat Marokkaans aan en doet ons denken aan Aladdin, maar dit is zeker een geslaagde sfeermaker voor in je huis.
Hebben wij jou warm gekregen om nieuwe spots of verlichtingsstroken te plaatsen in je woning, maar ben je niet zo handig? Geen nood, bij Alyatech zijn ze gespecialiseerd in elektriciteit en verlichting en staan ze te popelen om jouw spectaculaire verlichting te plaatsen!