Prachtige paardenstallen in staal

08-02-2018

Of je nu een trotse eigenaar bent van een volbloed, amateur-stalhouder of manegehouder, het is van onschatbare waarde voor een rasechte paardenliefhebber dat zijn geliefkoosd huisdier zich veilig, gezond en gelukkig voelt, nietwaar? Een goede huisvesting is daarom van fundamenteel belang voor jouw viervoeter. Groeit het verlangen om je edele vriend(en) te huisvesten op eigen terrein? Wij tonen je waarom staalbouw uiterst geschikt is voor de vervaardiging van jouw gedroomde paardenstal. Uh-uh-uh-uh!

 

Staalbouw als duurzame investering

Stallen in staal vormen een solide verblijfplaats voor jouw edele viervoeter. Staal vormt namelijk de basis voor een stevige constructie waardoor jij verzekerd bent van kwaliteit, veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid. Gegalvaniseerd staal is roestvrij waardoor een paardenstal uit staal een duurzame investering is op lange termijn: een stal in staalbouw gaat levenslang mee!

Stallen in staal vormen een solide verblijfplaats voor jouw edele viervoeter.

Staal voor meer paardenkracht

Een paardenstal moet tegen een stootje kunnen, en daarom is staal uiterst geschikt voor de bouw van een paardenstal. Met staal kies je voor zichtbare robuustheid. Het materiaal is zo sterk dat het bestand is tegen vrijwel alle mogelijke ‘aanvallen’ van jouw draver. Wie kiest voor staal, kiest daarmee terzelfdertijd voor het welzijn van zijn of haar dier.

Een paardenstal moet tegen een stootje kunnen, en daarom is staal uiterst geschikt voor de bouw van een paardenstal.

Staal in combo met hout

Ook het esthetisch aspect is niet onbelangrijk wanneer jij jouw gedroomde paardenstal wil laten bouwen. Met staal bouw je een nobel onderkomen voor jouw knol, pony of trekpaard. Staal vormt overigens een perfecte harmonie met hout. Staalbouw staat garant voor kracht en sterkte, terwijl hout refereert aan de natuurlijke habitat van jouw rijpaard. Jouw edele viervoeter verdient enkel het allerbeste, toch?

Ook het esthetisch aspect is niet onbelangrijk wanneer jij jouw gedroomde paardenstal wil laten bouwen.

Comfort en design hand in hand

Met uitschuifbare, dichte of uitdraaibare wanden of deuren, iedere paardenliefhebber heeft andere behoeften en voorkeuren. Voor de bouw van een paardenstal uit staal zijn de mogelijkheden qua ontwerp eindeloos. Met staalbouw kan dan ook een paardenstal gecreëerd worden op maat van jouw persoonlijke wensen en aangepast aan het exterieur van jouw dromen. Zo geef jij jouw rijpaard maximaal comfort!

Met uitschuifbare, dichte of uitdraaibare wanden of deuren, iedere paardenliefhebber heeft andere behoeften en voorkeuren.
Wil jij jouw paard het beste onderkomen bieden? Dan hebben wij een tip voor jou: Koen Sysmans is expert in staalbouw en bouwt graag de stalen buitenconstructie voor de perfecte paardenstal op maat van jouw exterieur. Hij draagt kwaliteit hoog in het vaandel zodat jouw ros binnenkort kan genieten van zijn gedroomde verblijfplek!