Paardenstallen

Paardenstallen om u tegen te zeggen

14-07-2017

Hou jij van paarden? Hebben deze edele wezens een weg naar je hart gevonden? Dan wil jij er gegarandeerd ooit zelf eentje (of meerdere) bezitten. En je beseft natuurlijk dat er veel meer bij komt kijken dan de aankoop van het dier. Zo heb je poetsgerei nodig, maar het paard moet natuurlijk ook ergens kunnen wonen. Van deze paardenstallen ga jij gegarandeerd aan het dromen!

 

He found a city of bricks, he left one of marble

In China mag het altijd wel wat extravaganter. Daarom hebben ze deze stallen uit marmer gebouwd. Zoals je kan zien is het gebouw zeer ruim en kunnen er verschillende paarden verblijven. Enige nadeel? De paarden moeten er langs de andere kant uit ;-) Mooi langs de voorkant, handig langs de achterkant dus!

In China mag het altijd wel wat extravaganter. Daarom hebben ze deze stallen uit marmer gebouwd.
Foto: Messy Nessy Chic

Royalty

Licht hout in combinatie met zwart hekwerk: WAUW. Waan je als de koning of de koningin in deze stallen. Geef nu toe, je ziet hier toch echt de paarden van celebs of van royalty staan? En wat denk je: wordt dit het volgende verblijf van jouw paardje?

En wat denk je: wordt dit het volgende verblijf van jouw paardje?
Foto: Pinterest

Plaats, veel plaats

De lichtere afwerking van deze stable zorgt voor een ruim gevoel. Wij wonen ook graag in een grote woning; hetzelfde geldt voor onze edele viervoeters. Oké, dan heb je natuurlijk minder stallen op dezelfde oppervlakte, maar alles voor je beste vriend. Toch?

Wij wonen ook graag in een grote woning; hetzelfde geldt voor onze edele viervoeters.
Foto: Pinterest

Give light and people will find the way

Want de paarden willen natuurlijk ook kunnen zien. Hihi. Neen, het zal voornamelijk voor de ruiters zijn dat er licht voorzien moet worden. En waarom kiezen voor normale lampen als je deze originele verlichting omhoog kunt hangen? Het geeft een special touch aan je stalinterieur.

 
En waarom kiezen voor normale lampen als je deze originele verlichting omhoog kunt hangen? Het geeft een special touch aan je stalinterieur.
Foto: Horses & Heels

Contrast

Een hoog plafond, witte muren, en donkere stallen: deze privéstal is de droom van menig paardenliefhebber. Het gangpad werd zelfs afgewerkt met bakstenen. Het contrast tussen de witte muren en de donkere stallen maken het geheel MAG-NI-FI-CENT.

 
Een hoog plafond, witte muren, en donkere stallen: deze privéstal is de droom van menig paardenliefhebber.
Foto: Stable Style

Tack room

En ja, zelfs je stalkamer kan je volledig afwerken in stijl. Rijd jij western? Dan doe je toch gewoon het thema country. In deze stal hadden ze dat alvast goed begrepen! ;-) Ben jij een springfanaat? Dan kan je de springbalken zelfs in je favoriete kleuren laten schilderen. Zo past alles perfect bij elkaar! Feeling down? Saddle up!

 
Ben jij een springfanaat? Dan kan je de springbalken zelfs in je favoriete kleuren laten schilderen.
Foto: Horses & Heels

Simple, like uncarved wood

Hoe mooi is dit. De volledige zolderkamer is open waardoor jij er al je hooi en stro kunt plaatsen. Als je dan je stallen moet proper maken (of je stalknecht natuurlijk ;-) ) kun je gewoon het stro naar beneden laten vallen. Zo moet je niet onnodig liggen sleuren. Bovendien ziet het geheel er prachtig uit. Best of both worlds!

 
Als je dan je stallen moet proper maken (of je stalknecht natuurlijk) kun je gewoon het stro naar beneden laten vallen.
Foto: Tumblr
Ach, dromen mag! Maar ben jij momenteel nog op zoek naar een betaalbare, maar toch prachtige stal? Wil je de weide van je beste vriend opnieuw afrasteren? Of heb je nieuwe hindernissen nodig voor je springparcours? Dan ben je bij Pexsters bvba in Berlingen-Wellen aan het juiste adres. Zij leveren al meer dan 30 jaar paarden- en schuilstallen. Hop hop hop, paardje in galop!