Pareltjes van tuinen

28-02-2018

Van gezellig stadstuintje over een majestatische siertuin op het platteland tot een cottage- of kasteeltuin: elke tuin kan op maat gemaakt worden van jouw dromen. Wist jij trouwens dat je met specialere beplanting een even onderhoudsvriendelijke tuin kan creëren als met de klassieke plantensoorten? Met originele, gepersonaliseerde tuinontwerpen realiseer jij een esthetische tuin op maat die harmonie uitstraalt en waar je helemaal tot rust komt!

 

Onderhoudsvriendelijk & atypisch

Het is een misvatting dat de minder gangbare planten meer onderhoud nodig hebben. Je kan prachtige tuinontwerpen maken met specialere plantensoorten die gedurende de ganse groeikalender makkelijk te onderhouden zijn. Zo creëer jij een unieke, originele en creatieve tuin die in het oog springt en toch even onderhoudsvriendelijk is als een doorsneetuin met meer gangbare beplanting zoals buxus, taxus of rozen.

Je kan prachtige tuinontwerpen maken met specialere plantensoorten die gedurende de ganse groeikalender makkelijk te onderhouden zijn.

Romantische prieeltjes

Wijk eens af van de gekende paden en durf origineel te zijn in het ontwerp van je tuin. Met een mix aan kleurrijke bloemen, exotische beplanting en klimplanten kan je de meest betoverende creaties maken. Denk aan romantische prieeltjes en sprookjesachtige taferelen, lentebloeiende bloembollen en groenblijvende heesters. Magie in je eigen tuin!

Wijk eens af van de gekende paden en durf origineel te zijn in het ontwerp van je tuin.

Gepersonaliseerd ontwerp

Een gepersonaliseerde tuin betekent dat die volledig op maat wordt gemaakt van jouw exterieur. Jouw woning en tuinplan bepalen grotendeels welke uitstraling je tuin idealiter zal hebben. De tuin van een landelijke villa zal er anders uitzien dan die van een moderne woonst, en die zal nog anders ogen dan een kasteeltuin. Daardoor is elk ontwerp uniek, van wildgroei tot strak design.

Een gepersonaliseerde tuin betekent dat die volledig op maat wordt gemaakt van jouw exterieur.

Uniek design

Door diversiteit in composities, vormen en materialen kan je een extra persoonlijke toets geven aan jouw gedroomde tuin. Door te experimenteren met duurzame materialen en atypische beplanting in eigentijdse tuinontwerpen creëer je buitengewone groenprojecten.

Door diversiteit in composities, vormen en materialen kan je een extra persoonlijke toets geven aan jouw gedroomde tuin.
Hebben wij jou geïnspireerd met de charme van een gepersonaliseerde tuin? Leg je oor dan zeker eens te luister bij Yannick Boulet: hij creëert totaalprojecten en staat garant voor originele tuinontwerpen met een extra dimensie. Zo creëer jij een uniek buitenleven, comfort en luxe!