Wil jij je persoonlijke spullen verbergen?

14-03-2018

Of je nu je spullen wil verbergen voor potentiële inbrekers, of gewoon rommel uit het zicht wil houden, je hebt altijd wel nood aan wat (verborgen) opbergruimte. Aan deze inventieve verstopplaatsen, had jij misschien nog niet gedacht!

 

Stopcontact

Verstop je bezittingen in een zeer onverwachte safe. Want geef nu toe, wie zou er in de stopcontacten zoeken naar verborgen spullen? En het is helemaal niet verdacht, want je kan er nog steeds je elektronica mee opladen!

 
Verstop je bezittingen in een zeer onverwachte safe.
Foto: FauxSho

Badkamertegels

Ook in je badkamer kan je dingen verstoppen. Maak gewoon een safe achter één van je badkamertegels. Je kan er zelfs je scheermesjes of tandenborstels in bewaren!

 
Ook in je badkamer kan je dingen verstoppen.
Foto: FauxSho

Verborgen ruimte

Maak gebruik van de ruimte onder je trap met een verborgen luik. Perfect om verstoppertje te spelen, of gewoon om je dekens en decoratie in te bewaren.

 
Maak gebruik van de ruimte onder je trap met een verborgen luik.
Foto: FauxSho

Trappen

Schoenen kan je gemakkelijk wegsteken in een lade in de treden van de trap. Denk maar eens hoe geordend je kleerkast zou worden met zo’n handige opbergruimte.

 
Schoenen kan je gemakkelijk wegsteken in een lade in de treden van de trap.
Foto: FauxSho

Ventilatie-safe

Net zoals de stopcontact-safe kan je ook een verborgen opbergruimte maken in je ventilatierooster. Weer een plaats waar inbrekers niet meteen zullen zoeken!

 
Net zoals de stopcontact-safe kan je ook een verborgen opbergruimte maken in je ventilatierooster.
Foto: FauxSho

Bed maken

Heel vaak worden er spullen bewaard onder het bed, dit is niet echt een nieuw idee. Maar wat als je een bed zou vinden waaronder je alles op een ordelijke manier kunt opbergen? Zeker als je dit nog kunt combineren met bewaarvakjes aan de zijkanten ervan. Check!

 
Heel vaak worden er spullen bewaard onder het bed, dit is niet echt een nieuw idee.
Foto: FauxSho