Zo maak je je slaapkamer gezellig

23-03-2018

In koude herfstmaanden is er niets gezelliger dan gezellig binnen te kruipen bij elkaar. Wij geven je tips om van je slaapkamer een op-en-top cosy plek te maken waardoor jij dit najaar met plezier vroeg naar bed zal willen gaan om je favoriet boek te verslinden!

 

Een schapenvachtje en deken

Wat op slag de aaibaarheidsfactor van je slaapkamer vergroot, is het leggen van een schapenvachtje naast je bed. Warm aan je voeten, maar bovenal zorgt het voor een gezellige sfeer op je slaapkamer. Hoe meer pluche op en naast het bed, hoe gezelliger het wordt. Drapeer een groot gebreid deken over je dekbedovertrek en versier ook de zetel naast je bed met een plaid of vachtje. Wedden dat je slaapkamer op slag drie graden warmer aanvoelt?

 
Wat op slag de aaibaarheidsfactor van je slaapkamer vergroot, is het leggen van een schapenvachtje naast je bed.
Foto: Instagram

Knusse kussens

Wil je van je slaapkamer een gezellige plek maken, dan raden wij je aan je bed in de ochtend mooi op te maken en vervolgens veel kussens in verschillende formaten en kleuren uit te stallen op je bed. Maak meerdere rijen en rangschik de kussens mooi. Je zal zien dat je je bed met deze eenvoudige truc instant van meer stijl voorziet. Wanneer je ’s avonds op je slaapkamer komt, hebt je het gevoel dat je in een hotelkamer binnenkomt. Relaxen maar!

 
Wil je van je slaapkamer een gezellige plek maken, dan raden wij je aan je bed in de ochtend mooi op te maken en vervolgens veel kussens in verschillende formaten en kleuren uit te stallen op je bed.
Foto: Instagram

Warme kleuren

Gezelligheid troef creëer je in je slaapkamer door warme aardetinten te gebruiken. Denk aan de gordijnen, je dekbedovertrek of zelfs de decoratie. Hoe meer zachte kleuren je gebruikt in je slaapkamerinterieur, hoe rustgevender deze zal worden. Glanzende materialen vermijd je het best in de slaapkamer omdat die kil kunnen overkomen.

 
Gezelligheid troef creëer je in je slaapkamer door warme aardetinten te gebruiken.
Foto: Bloglovin’

Sfeervolle verlichting

Sfeervolle, warme verlichting is absoluut onmisbaar wanneer je je slaapkamer wil omtoveren naar een knusse hotspot. Zorg voor zacht licht dat een warme gloed in de kamer tovert en maak je slaapkamer nog gezelliger met kaarsen. Als je een klamboe boven je bed hangt en daarin een verlichtingssnoer verwerkt, dan bevind je je binnen de kortste keren in een droomwereld. Hier viert de romantiek gegarandeerd hoogtij!

 
Sfeervolle, warme verlichting is absoluut onmisbaar wanneer je je slaapkamer wil omtoveren naar een knusse hotspot.
Foto: Buzzfeed

Deco troef

De wintermaanden zijn niet voor niets het geliefkoosde seizoen van veel interieurliefhebbers. Het is dan ook het seizoen bij uitstek om aan de slag te gaan met nieuwe decoratieve spullen. Kaarsen, vazen, bloemen en potjes in harmonieuze kleuren en verschillende groottes en vormen: in je slaapkamer komen decoratieve spullen mooi tot zijn recht en zorgen ze voor instant sfeer! Bundel een mooi ensemble op een schaaltje en zet dat op een houtmeubel of houten stoeltje. Hout is ideaal om je slaapkamer een warme, sfeervolle uitstraling te bezorgen.

 
Kaarsen, vazen, bloemen en potjes in harmonieuze kleuren en verschillende groottes en vormen: in je slaapkamer komen decoratieve spullen mooi tot zijn recht en zorgen ze voor instant sfeer!
Foto: Cellajane