Slaapkamers van sterren

18-12-2017

Is je slaapkamer alweer toe aan een kleine make-over? Dan kan je zeker wat inspiratie gebruiken. In plaats van je suf te zoeken in een interieurgids tonen wij je graag enkele slaapkamers van bekende sterren. Ok, hun budget is misschien wat groter dan dat van jou, maar jij hoeft geen designermeubels te kopen om hetzelfde effect te verkrijgen. Wat denk je? Klaar om je slaapkamer opnieuw in te richten?

 

Ellen Pompeo

De ster van Grey’s Anatomy wou een internationale look in haar slaapkamer. Door de combinatie van het Egyptische wandtapijt en de Marokkaanse lampen is ze hier zeker in geslaagd.

 
Door de combinatie van het Egyptische wandtapijt en de Marokkaanse lampen is ze hier zeker in geslaagd.
Foto: Elle Decor

Sasha Alexander

Wanneer je kiest voor een wit bed kan je net zoals Sasha Alexander door een bruine kast, gekleurde lakens en donkere gordijnen toe te voegen je kamer direct een heel ander uitzicht geven.

 
Wanneer je kiest voor een wit bed kan je net zoals Sasha Alexander door een bruine kast, gekleurde lakens en donkere gordijnen toe te voegen je kamer direct een heel ander uitzicht geven.
Foto: Nsmbl

Nina Dobrev

In tegenstelling tot haar rol in The Vampire Diaries kiest actrice Nina Dobrev voor een moderne, maar toch simpele slaapkamer. Extra touch nodig? Wat denk je van een skelet met glitters?

 
In tegenstelling tot haar rol in The Vampire Diaries kiest actrice Nina Dobrev voor een moderne, maar toch simpele slaapkamer.
Foto: Nsmbl

Ralph Lauren

De slaapkamer van de legendarische Ralph Lauren is een tropische plek compleet met houten meubelen en lichte gordijnen. Je waant je meteen op Hawaii.

De slaapkamer van de legendarische Ralph Lauren is een tropische plek compleet met houten meubelen en lichte gordijnen.
Foto: Elle Decor

Leonardo Dicaprio

Leonardo’s kamer werd ingericht door niemand minder dan Donald Wexler. De masterslaapkamer bevat een open haard en kijkt volledig uit op de bergen. Jealous much?

Leonardo’s kamer werd ingericht door niemand minder dan Donald Wexler.
Foto: Popsugar

Neil Patrick Harris

Heb je in je kamer ramen van het plafond tot op de vloer? Je kan een kamer mooi inrichten door gebruik te maken van gordijnen in een kleur naar keuze.

Je kan een kamer mooi inrichten door gebruik te maken van gordijnen in een kleur naar keuze.
Foto: Popsugar

Madonna

Material Girl Madonna kiest voor een sobere inrichting. Een lamp, een schilderij en/of een foto maken je slaapkamer helemaal af.

Een lamp, een schilderij en/of een foto maken je slaapkamer helemaal af.
Foto: Popsugar
Wat ons vooral opvalt, is het minimalistische uiterlijk van de slaapkamers van deze celebrities. Had jij ook wat extravaganters verwacht?