Mijn nichtje wordt 3 jaar volgende week en ik wil haar een leuk cadeau geven. Vorig jaar heb ik haar voorleesboeken cadeau gegeven. Dit jaar wilde ik iets geven waar ze echt mee kon spelen. Ik ben de eerste beste speelgoedwinkel bij mij in het door ingelopen en ben gaan kijken wat er allemaal was. Nou en er is genoeg dat kan ik je wel vertellen. Het overviel mij gewoon hoeveel er op het moment is. Maar wat koop je voor een meisje die 3 jaar wordt?

 

Barbie

Als klein meisje was ik gek op mijn Barbies uren lang kon ik met ze spelen. Ik vond het leuk om te zien dat Barbie nog steeds erg geliefd is. Toen ik bij de Barbies stond werd ik meteen weer enthousiast, wauw wat een leuke spulletjes allemaal. Wat een super gaaf cadeau alleen wist ik niet zeker of het echt een geschrikt cadeau is voor een meisje van drie jaar oud. Mijn zus vertelde dat ze wel al met poppen speelt en een Barbie zeker wel een leuk idee was. Dus oké idee 1 een Barbie en wat dan leuk is dat ik ieder jaar iets erbij kan geven om zo een leuke verzameling te creëren.

 

Baby Born

Ja hoor de Baby Born hebben ze ook nog steeds! Ik weet nog zo goed dat ik mijn eerste Baby born kreeg en wat was die leuk. Je kan de Baby Born eten geven en ja zoals bij een echte baby kan je daarna ook de Baby Born verschonen. Een nadeel als je Baby Born mee in bad neemt plast hij dagen lang de luier vol. Net zoals bij Barbie heeft de Baby Born ontzettend veel gave accessoires, ook hier ging mijn meisjes hart weer sneller van kloppen. Baby Born op een fiets, bad of een vakantie editie alles was er. Idee 2 was ook zo slecht nog niet!

 

Schleich

Misschien niet de bekendste uit deze lijst maar absoluut een kans maker. Schleich heeft prachtig speelgoed wat ik zelf wel wat weg vind hebben van een combinatie tussen Playmobiel en Duplo. Mijn nichtje is gek op paarden en Schleich heeft een hele set dat alleen maar paard georiënteerd is. Ik weet ook dat mijn zus dit helemaal te gek zou vinden dus ook optie 3 is absoluut een kans maker. Het is nu aan mij om een keuze te maken en die vind ik lastig! Volgende week laat ik jullie weten wat ik heb gekocht en wat mijn nichtje er van vond.