Pimp je spiegel op 6 manieren

06-08-2017

Heb jij nog ergens een spiegel staan, helemaal bedolven onder het stof? Dan is het nu tijd deze weer boven te halen! Wij laten je immers zes leuke ideetjes zien om een oude spiegel te pimpen!

 

I sea you

Iedereen die gek is op de zee kan zijn of haar spiegel pimpen met schelpjes. Kies voor verschillende soorten, maten en kleuren, en lijm ze vast met een lijmpistool!

 
Iedereen die gek is op de zee kan zijn of haar spiegel pimpen met schelpjes.
Foto: Pinterest

Tennis court

Tennisliefhebbers: het is tijd om je oude raketje een tweede leven te geven! Hang deze aan de muur met een spiegel erin. Superorigineel!

 
Tennisliefhebbers: het is tijd om je oude raketje een tweede leven te geven!
Foto: Pinterest

Light it up

Een eenvoudige manier om je spiegel te pimpen, is met lampjes. Duik eens in de kelder, en zoek wat kerstlampjes bij elkaar!

 
Een eenvoudige manier om je spiegel te pimpen, is met lampjes.
Foto: Pinterest

Washi tape

Je hoeft niet per se de spiegel zelf te versieren, je kan ook de omgeving versieren. Een eenvoudige manier om dat te doen, is met washi tape een patroontje te maken op de muur.

 
Een eenvoudige manier om dat te doen, is met washi tape een patroontje te maken op de muur.
Foto: Pinterest

Flower frame

Romantische zielen gaan deze DIY zeker appreciëren. Verzamen nepbloemen van verschillende soorten, en plak ze één voor één op de kader van de spiegel, tot die helemaal vol is!

 
Verzamel nepbloemen van verschillende soorten, en plak ze één voor één op de kader van de spiegel, tot die helemaal vol is!
Foto: Pinterest

Boys & their toys

Op het eerste zicht valt het niet op, maar als je van dichterbij een kijkje neemt, zul je merken dat deze spiegel versierd is met speelgoedautootjes. In deze DIY zijn deze goud gespoten, maar dit is natuurlijk geen vereiste.

 
Op het eerste zicht valt het niet op, maar als je van dichterbij een kijkje neemt, zul je merken dat deze spiegel versierd is met speelgoedautootjes.
Foto: Pinterest