Maak een statement met accentvloeren

28-02-2018

De juiste vloer kan wonderen doen voor je interieur. Wij tonen je hoe je een bijzonder effect kan creëren met een accentvloer in je woning. Originaliteit troef, complimenten verzekerd! Wij tonen je hoe je een opvallend accent kan leggen in je interieur om een waar esthetisch statement te maken. Enkele bijzondere creaties ter inspiratie.

 

Perfectie zit ‘m in de details

Met subtiele toetsen kan je een geslaagd accent leggen in je interieur. Het reliëf en de kleurschakering in de vloer op onderstaande afbeelding zorgt voor een speciaal en uniek effect. Of je nu een steentapijt, gietvloer of troffelvloer prefereert, durf voluit te kiezen voor vloeren met reliëf en kleurschakering en maak je woning zo nog net dat tikkeltje exclusiever!

Het reliëf en de kleurschakering in de vloer op onderstaande afbeelding zorgt voor een speciaal en uniek effect.

Kleuraccent voor sfeer

Een kleuraccent in de vloer schept sfeer. De schoonheid van deze originele kamer wordt mede bepaald door het kleurrijk design van de vloer. Overtuig je partner er bij het volgende winkelbezoek maar van om eens esthetisch af te wijken van de ‘veilige’ keuzes en voluit te gaan voor een originele vloer met diverse kleurschakeringen. Met gedurfde creativiteit kan je een verpletterende indruk maken!

Een kleuraccent in de vloer schept sfeer.

Creatief design

Onderstaande afbeelding toont dat je ook met een originele vloerprint voor een special touch kan zorgen in je interieur en een mooi accent kan leggen in je woning. Stem de kleuren van je meubelen en decoratieve artikelen af op de kleur van de vloer en zorg voor een magisch harmonieus geheel. Leef jezelf creatief uit!

Onderstaande afbeelding toont dat je ook met een originele vloerprint voor een special touch kan zorgen in je interieur en een mooi accent kan leggen in je woning.

Exclusief cachet

Ook met een moderne betonvloer kan je een esthetisch statement maken in je woning. De kleurschakeringen verlenen de vloer een zekere diepte en maken je interieur levendiger. Onderstaande ruimte dankt zijn luxueuze uitstraling mede aan de chique betonvloer. Als je de kleuren en het design van de vloer afstemt op de rest van het interieur, dan eindig je met een prachtig eindresultaat!

Ook met een moderne betonvloer kan je een esthetisch statement maken in je woning.
Wil jij ook graag een geslaagd accent leggen in je interieur met een stijlvolle giet- of betonvloer? Vloerspecialist Accentvloeren beschikt over een ruim assortiment aan moderne vloeren en een professioneel team dat jou graag adviseert bij de keuze van jouw ideale vloer. Met Accentvloeren maak je gegarandeerd een esthetisch statement in jouw interieur!