We weten logischerwijs allemaal dat we nu en dan ons best moeten doen op onze outfit. Dat de kleren die we dragen invloed hebben op de indruk die andere mensen van ons hebben. Denk bijvoorbeeld aan een belangrijk sollicitatiegesprek, een bruiloft of gala of gewoon kledingstandaards op je werk. Een nette broek en overhemd is geen overbodige luxe. Tegelijkertijd zijn er ook dagen waar je helemaal geen zin hebt om je netjes aan te kleden. Dagen zoals Zaterdag en Zondag waar je lekker in een comfortabele joggingbroek op de bank wilt liggen. Op deze dagen doe je oude slobberige kleding aan en geniet je van je luiheid. Toch willen we in dit artikel promoten om ook stijlvol gekleed gaan op je luie zondag. Dit betekent niet dat je in je beste pak op Zondag op de bank moet gaan zitten. Het is juist fijn om te kiezen voor stijlvolle vrijetijdskleding.

Stijlvolle joggingbroek

Een joggingbroek is natuurlijk bovenal een relaxbroek. Een broek die je aan doet als je toch niemand hoeft te zien. Daarom zijn joggingbroeken vaak oud en los. Toch is ene hippe, hoge kwaliteit joggingbroek net zo comfortabel en een stuk stijlvoller. Denk bijvoorbeeld aan een Bermuda joggingbroek. Een stijlvolle joggingbroek is ook fijn als je er op Zondag vrienden langskomen of als je een weekend weggaat met je vriendin of vrouw. Comfortabel, relaxed en toch stijlvol.

Goed ondergoed

Wanneer we stijlvolle kleding uitkiezen is misschien wel de laatste soort kleding waar we mee bezig zijn, het ondergoed. De meeste mensen zien ons ondergoed natuurlijk toch nooit. Maar tegelijkertijd zijn er ook wel degelijk mensen die het wel zien. Wanneer je een leuke date hebt gehad, een nieuwe liefde hebt gevonden waar je mee het bed in duikt. Dan is het wel fijn als netjes schoon ondergoed aan hebt. Geen vieze, oude slobberige onderbroek. Goede heren boxers zijn ook gewoon net wat comfortabeler.

Casual herenkleding

We willen dit artikel afsluiten met een bespreking casual herenkleding. Tegenwoordig hebben veel bedrijven een minder nette dresscode en hoef je dus niet meer persé in pak naar het werk. Het is mogelijk om in casual heren kleding naar het werk te gaan. Dit betekent natuurlijk niet dat je zomaar alles aan kunt trekken. Het is nog steeds verstandig om enigszins professioneel naar het werk te gaan. Kies dus niet voor felle gekke prints op je T-shirt. In plaats daarvan kun je beter kiezen voor een net egaal shirt of trui en een nette broek. Een spijkerbroek kan zolang deze netjes is en er geen gaten inzitten.