De perfecte trap voor jouw interieur

16-04-2018

Heb jij jouw stairway to heaven al in jouw woning? Landelijke trappen, moderne trappen, draaiende of zwevende trappen, trappen in marmer of graniet… de mogelijkheden voor trappen zijn eindeloos. Welke trap je kiest, hangt veelal af van de stijl van je woning. Wij helpen je bij de zoektocht naar de perfecte trap voor jouw interieur!

 

Engelse stijl

Een trap in Engelse Cottage Stijl ademt romantiek en warmte uit. Veelal worden er decoratieve elementen toegevoegd om de typisch landelijke, sfeervolle uitstraling te verkrijgen. Centraal bij een trap in deze stijl staan de warme uitstraling van natuurlijk hout en eventueel prachtig gedetailleerde ornamenten ingewerkt in de leuningen.

 
Veelal worden er decoratieve elementen toegevoegd om de typisch landelijke, sfeervolle uitstraling te verkrijgen.
Foto: Trappen Reynders

Moderne stijl

Een design trap past het best in een modern interieur. Ze geven jouw woning een extra strakke uitstraling en een vleugje decadentie. In deze stijl passen trappen met inox, glas of metaalaccenten, zoals trappen met een metalen leuning, een metalen frame met houten treden of een houten leuning met glaspanelen. In een moderne woning kan je een rechte, strakke trap integreren, maar een draaiende trap kan net zo goed.

 
Een design trap past het best in een modern interieur.
Foto: Trappen Reynders

Klassieke stijl

In een klassiek interieur komt een traditionele, sierlijke, houten trap het best tot zijn recht. Denk aan volledig houten trappen die je in zijn natuurlijke houtkleur kan laten of kan voorzien van een likje verf. Ook trappen met prachtig ijzersmeedwerk komen hier mooi tot uiting. Hierbij worden de leuningen veelal gevormd uit sierlijk ijzer afgewerkt met een laagje hout.

 
In een klassiek interieur komt een traditionele, sierlijke, houten trap het best tot zijn recht.
Foto: Trappen Reynders

Industriële stijl

Wie een industriële look hanteert in zijn interieur, trekt dat het best door in het design van de trap. Bij deze stijl passen bijvoorbeeld een trap in massief beton of een zwevende trap. Ook een strakke trap met een zwart, metalen frame als leuning past hierin perfect.

 
Wie een industriële look hanteert in zijn interieur, trekt dat het best door in het design van de trap.
Foto: Trappen Reynders
Ben jij geïnspireerd geraakt door deze trappen en heb jij je favoriete trap uitgekozen? Ga dan eens langs bij Trappen Reynders: zij zijn expert in de plaatsing van trappen en realiseren met veel plezier jouw gedroomde trap. Binnenkort is die stairway to heaven niet langer een hemelse droom maar pure realiteit!