Een trendy tuinfeest organiseren doe je zo!

28-08-2017

Met het kwik dat stijgt en de dagen die steeds langer worden, is de ideale tijd om een zomers tuinfeest te geven voor je familie en vrienden opnieuw aangebroken. Met deze originele ideeën maak je een verpletterende indruk op je gasten en wordt jouw feest memorabel en totally Pinterest proof! Voor sfeer en gezelligheid scoor je zo gegarandeerd een tien op tien!

 

Fleurige ijsblokjes

Niets is zaliger dan een ijsblokje op je tong laten smelten wanneer het zweet over je rug loopt. Waarom zou je dan niet gaan voor de stijlvolle versie? Maak vooraf ijsblokjes met rood fruit, kruiden of bloemblaadjes. Fris, fleurig en fruitig! Complimenten gegarandeerd, en lekker en gezond bovendien.

 
Maak vooraf ijsblokjes met rood fruit, kruiden of bloemblaadjes.
Foto: Pinterest

De boom in

Ook decoratie is belangrijk als je een memorabele tuinparty wil geven. Als je een boom in de tuin hebt, kan je die gemakkelijk aankleden met kerstlichtjeswhy not? Voor een extra persoonlijke toets span je een koord rond de stam waar je dan met wasknijpers jouw mooiste selfies of die van je familie en vrienden aan bevestigt. Goedkoop en sfeervol, twee vliegen in één klap.

 
Als je een boom in de tuin hebt, kan je die gemakkelijk aankleden met kerstlichtjes.
Foto: Pinterest

Marshmallows roosteren

Met een vuurschaal in het gras scoor je sowieso bij je vrienden. Omring het met krukjes of boomstronkjes waar je gasten in ware kampvuurstijl aan kunnen plaatsnemen. Voorzie marshmallows, geef iedereen een prikker en laat die kampvuurverhalen maar komen! Back to nature en gezelligheid troef. Opgelet wel wanneer er kinderen in de buurt zijn.

Omring het met krukjes of boomstronkjes waar je gasten in ware kampvuurstijl aan kunnen plaatsnemen.
Foto: Pinterest

Farm Style

Te weinig zitplaatsen voor je gasten? Daar bestaat een originele en goedkope oplossing voor. Ga eens langs bij een boerderij en vraag of ze strobalen kunnen missen. Je spant er een doek overheen met een touw en je kan zoveel volk zetten als je maar wil. Hetzelfde geldt trouwens voor een tafel. Je wil je gasten niet rechtopstaand laten knoeien met het verorberen van hapjes. Maak een aaneenschakeling van op elkaar gestapelde kratten en je hebt meteen een trendy en origineel decor!

Ga eens langs bij een boerderij en vraag of ze strobalen kunnen missen. Je spant er een doek overheen met een touw en je kan zoveel volk zetten als je maar wil.
Foto: Tadaaz