Ventilatie, verwarming en airco in één!

19-03-2018

Wist jij al dat er tegenwoordig een innovatief systeem bestaat om je woning met één systeem te ventileren, verwarmen en verkoelen? Zo creëer je het perfecte binnenklimaat in je woning en geniet je steeds van zuivere lucht. Maak kennis met Verventa, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning dat is uitgebreid met een luchtverwarmer om de ruimte te verwarmen of verkoelen per kamer of zone. Drie vliegen in één klap!

 

Uiterst efficiënt verwarmen

Dit verwarmingssysteem is uiterst flexibel en stelt je in staat om kamer per kamer de temperatuur te regelen. Zo vermijd je oververhitting in de woning én verbruik je niet meer energie dan nodig is, wat resulteert in een lagere energierekening. Op die manier verwarm jij je woning uiterst efficiënt. Zo kan je enkel voor warmte zorgen in de badkamer of de studeerkamer bijvoorbeeld. Bovendien kan je vanop gebruiksvriendelijke thermostaten met touchscreen de temperatuur van elke kamer apart instellen, handig toch?

Dit verwarmingssysteem is uiterst flexibel en stelt je in staat om kamer per kamer de temperatuur te regelen.

Ventilatie met warmteterugwinning

Je woning goed ventileren is essentieel voor het creëren van een gezond binnenklimaat in je woning. Om warmteverlies door ventilatie in je woning te beperken, kies je het best voor een ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning met hoog rendement. Dat geeft je woning een uitstekende EPB-score en is zeer gunstig voor het E-peil van je woning. Win-win!

Je woning goed ventileren is essentieel voor het creëren van een gezond binnenklimaat in je woning.

Automatisch de perfecte kamertemperatuur

Dit slim combinatiesysteem van verwarming en ventilatie type D zorgt er steeds automatisch voor dat je kan genieten van de perfecte binnentemperatuur en fijne filtering als surplus. Als de winterzon jouw huis te veel heeft opgewarmd, dan zet de thermostaat je verwarming automatisch af. Wordt het plots frisser in je woonst? Dan schiet de verwarming weer in gang en wordt het onmiddellijk warm. Zo zit je er dus steeds warmpjes bij! ;-)

 
Dit slim combinatiesysteem van verwarming en ventilatie type D zorgt er steeds automatisch voor dat je kan genieten van de perfecte binnentemperatuur en fijne filtering als surplus.
Foto: Air Service Center

In harmonie met je woning

Jouw wooncomfort is uiteraard van groot belang. Met dit systeem wordt vochtige, vervuilde lucht uit natte ruimtes naar buiten geleid, en verse buitenlucht in de droge ruimtes gebracht. Verwarmen of verkoelen met een energiezuinige warmtepomp kan dus per kamer of zone met een extra fijnfilter. Dit systeem is bovendien quasi geluidloos door een solide metalen behuizing en de verluchtingsroosters worden zo ingebouwd dat ze nauwelijks zichtbaar zijn in je interieur. Zo zorg je voor optimaal wooncomfort!

Met dit systeem wordt vochtige, vervuilde lucht uit natte ruimtes naar buiten geleid, en verse buitenlucht in de droge ruimtes gebracht.
Wil jij ook het perfecte binnenklimaat in huis halen? Schakel dan de hulp in van experts. Air Service Center is gespecialiseerd in klimaatbeheersing op maat. Zij bieden ook jou graag optimaal wooncomfort!