WANTED: een zwembad!

11-04-2018

Geef toe, wat is er heerlijker dan met je gezicht in de zon en een cocktail in de hand over de rand van je buitenzwembad hangen in de zomer? Niets! Juist, dat dachten wij ook. Overweeg je al een tijdje de aankoop van een zwembad om dat gedroomde vakantiegevoel in eigen tuin te verkrijgen, maar heb je de stap nog niet gezet? Wij doen je maar al te graag watertanden…

 

Polyester zwembaden

Er zijn verschillende soorten zwembaden in diverse stijlen en prijscategorieën. Ga bij de keuze van een zwembad steeds na welk type zwembad je verkiest. Polyester zwembaden passen werkelijk in elke tuin en zorgen voor maximaal zwemplezier, zelfs bij minimaal beschikbare ruimte. Een bescheiden tuin hoeft je er niet van te weerhouden die zwembaddroom waar te maken. Polyester zwembaden gaan decennialang mee: urenlang zwemplezier gegarandeerd!

Er zijn verschillende soorten zwembaden in diverse stijlen en prijscategorieën.
Foto: Willemsen zwembaden

Bouwkundige zwembaden

Een bouwkundig zwembad verschilt van de polyester variant doordat deze zwembaden steeds op maat van de klant worden gemetseld en bekleed met een hoogwaardige folie of afgewerkt met prachtige tegels. Mag het dus wat meer zijn qua afwerking? Dan kies je voor een bouwkundig zwembad, al dan niet bekleed met een fraaie natuursteen of mozaïekbetegeling. Dit type zwembad kan werkelijk in elke vorm worden gebouwd, van traditioneel rechthoekig tot rond, zeshoekig of zelfs in een fantasievorm.

Een bouwkundig zwembad verschilt van de polyester variant doordat deze zwembaden steeds op maat van de klant worden gemetseld en bekleed met een hoogwaardige folie of afgewerkt met prachtige tegels.
Foto: Willemsen zwembaden

Landelijke cottagestijl

De afwerkingsmogelijkheden zijn ook eindeloos, waardoor een zwembad werkelijk bij elke bouwstijl past. Ga je voor landelijk design met een mediterraanse tint of tijdloos design met een klassieke tint? Verkies je een brede inlooptrap of een halfronde trap met gecentreerd startblok? Met een binnenzwembad kan je zelfs een prachtig spiegeleffect creëren indien je het plafond voorziet van sfeervolle verlichting of een glazen koepel. Majestueus!

De afwerkingsmogelijkheden zijn ook eindeloos, waardoor een zwembad werkelijk bij elke bouwstijl past.
Foto: Willemsen zwembaden

Moderne stijl

Heb jij een moderne woning en zie je liever minimalistisch design met strakke lijnen en een hoge waterlijn tot net onder de randstenen? Of opteer jij voor massief design met een grandioze aanblik en een zwevende inlooptrap? Welke afwerking je ook kiest, een zwembad geeft je exterieur hoe dan ook die gedroomde exclusieve uitstraling. Qua locatie in de tuin kies je als zwembadeigenaar het best voor de zonnigste plek met voldoende discretie zodat je tijdens het zwemmen geen last hebt van ongewenste inkijk.

Met Willemsen zwembaden maak jij die zwembaddroom waar!
Foto: Willemsen zwembaden
Droom jij er ook van om aan het water te wonen? Met Willemsen zwembaden maak jij die zwembaddroom waar! Zij zijn niet alleen expert in de plaatsing van kwalitatief hoogwaardige zwembaden, maar voeren ook graag de renovatie en het onderhoud van jouw zwembad uit. Ook zelfbouwers kunnen bij hen terecht voor de afwerking en advies. Met deze professionals voel jij je binnenkort als een vis in het water. You’re only one swim away from a good mood…