Lamp

Win nu een grasmaaier!

Wedstrijd open tot za 30-06-18

Wat is er beter dan op je blote voeten door het gras lopen? Weinig! ;-) Toch is het niet zo plezierig wanneer de grassprieten aan je voetjes kietelen omdat ze te lang zijn. Doe daar nog bij dat lang gras er niet mooi uitziet, dat het minder fijn is om op te spelen, en dat het moeilijker is om te onderhouden en je weet meteen waarom deze wedstrijd jou in het oog gevallen is!

Laat het gras maar groeien

Nee Sam Goris, nee. Want je gras afrijden is nu eenmaal nodig om volop van je grasmat te kunnen genieten. Daarom geven wij in samenwerking met Tuincentrum Botanica een elektrische grasmaaier van Wolf weg. Met zijn rode kleur spot je hem meteen en zal je niet vergeten om elke week je gras een keertje af te rijden, toch tussen maart en oktober. De opvangbak van 35 liter zorgt ervoor dat je niet al te vaak je rug zal moeten pijnigen om de bak te legen. Het enige wat je nog wel moet doen? Duwen. Maar zo sla je twee vliegen in één klap want je werkt nog aan je conditie ook! PS De grasmaaier heeft een waarde van €300.

Winnen?

Wil jij wel kans maken op deze grasmaaier? Doe dan mee door de Facebookpagina van Tuincentrum Botanica én onze Facebookpagina te liken. Vul ook zeker je gegevens in. Succes!

Deze wedstrijd is afgelopen