Winterbarbecue, ho ho ho!

21-12-2017

Bibber jij ook uit je vel dezer dagen? Vind jij het ook zonde dat het ’s avonds zo vroeg donker is en jouw sociaal leven daardoor op een laag pitje staat? Wij geven je een gouden tip: er is niets zaliger dan een sfeervolle winterbarbecue geven voor al je familie en vrienden! Te koud? Neen hoor, met een terrasverwarmer op aardgas wordt het binnenkort gezellig keuvelen met jouw geliefden bij een heerlijk glaasje glühwein!

 

 

Warm me up, baby!

Loopt het water jou al in de mond bij de gedachte aan een winterse papillot op de grill van appels met kaneel, Amaretto en crumble? Maar ben je tegelijkertijd een koukleum die bij barre weersomstandigheden het liefst onder een dekentje aan de gashaard kruipt? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: met een terrasverwarmer op gas geniet jij binnenkort van heerlijk warme handen met het zicht op dat magische sneeuwtapijt in de tuin!

Met een terrasverwarmer op gas geniet jij binnenkort van heerlijk warme handen met het zicht op dat magische sneeuwtapijt in de tuin!

Barbecueën in stijl

Het enige wat jij nodig hebt voor het gedroomde idyllische wintertafereel onder vrienden is een terrasverwarmer en bijhorende gasfles. Terrasverwarmers beschermen je gasten niet alleen tegen de winterkoude, maar ze scheppen ook extra sfeer. Zo geniet jij binnenkort volop van een barbecue in openlucht. Met zijn allen rond het knisperende barbecuevuur en af en toe een hartversterker in de vorm van een glaasje jenever of mok chocolade doet koning winter zo vergeten.

Het enige wat jij nodig hebt voor het gedroomde idyllische wintertafereel onder vrienden is een terrasverwarmer en bijhorende gasfles.

Geef maar gas!

Bij een barbecue in hartje winter verdient het materiaal voor jouw sfeervolle barbecue uiteraard extra aandacht. Omdat jouw terrasverwarmer, barbecuetoestel en gasfles blootgesteld worden aan koude temperaturen, kies je deze het best zorgvuldig uit. Wist je al dat Antargaz over duurzame, compacte en stijlvolle gasflessen beschikt die bovendien licht zijn in gewicht en dus makkelijk te verplaatsen? Zo kan jouw winterbarbecue helemaal in stijl doorgaan!

Bij een barbecue in hartje winter verdient het materiaal voor jouw sfeervolle barbecue uiteraard extra aandacht.

Go for green, my love

Wie voor een terrasverwarmer of barbecuetoestel op aardgas kiest, denkt daarmee niet alleen aan gezelligheid maar ook aan het milieu. Bij de verbranding van propaangas komen er weinig schadelijke stoffen vrij, en dat is niet alleen beter voor het milieu maar het levert je ook het extra voordeel op dat je toestel langer meegaat. Double win. Ken jij de Calypso-gasfles uit kunststof al? Erg duurzaam en milieuvriendelijk: ideaal dus voor jouw gasbarbecue en terrasverwarmer! Zorg voor extra gezelligheid en warmte voor vuurmanden, fleecedekentjes en irish coffee.

Wie voor een terrasverwarmer of barbecuetoestel op aardgas kiest, denkt daarmee niet alleen aan gezelligheid maar ook aan het milieu.
Kan jij niet meer wachten om een waar culinair festijn te organiseren in jouw tuin? Groot gelijk, want het geven van een sfeervolle winterbarbecue is dé nieuwe trend! Creëer een feeëriek tafereel en installeer jouw gezelschap rond een heerlijke grilloven aan een gevulde feesttafel. Wedden dat jouw gasten dit magische moment nooit meer zullen vergeten? Heb je nog een terrasverwarmer of gasfles nodig? Ga dan eens langs bij Antargaz, dé gasspecialist bij uitstek. Wie zei dat de barbecue moest overwinteren in de garage? :-)